Policija nutraukė tyrimą prieš J. Morantą, tačiau „Grizzlies“ suspendavo lyderį dar 4 mačams

Policija nutraukė tyrimą prieš J. Morantą, tačiau „Grizzlies“ suspendavo lyderį dar 4 mačams

Kaip jau rašėme, Memfio "Grizzlies" lyderis Ja Morantas visgi prisižaidė su ginklu, kurį pademonstravo tiesioginės "Instagram" transliacijos metu.



NBA pradėjo tyrimą, o klubas iš karto suspendavo lygos superžvaigždę dviem rungtynėms. Nors Glendeilo (Kolorado valstija) policija nutraukė tyrimą, "Grizzlies" savo žvaigždę nutarė suspenduoti dar ketverioms rungtynėms, praneša "Washington Post".

"2023 metų kovo 4 dieną Glendeilo policija gavo įspėjimą, kad internete plinta vaizdo medžiaga, kurioje garsus NBA žaidėjas laiko į šaunamąjį panašų ginklą. Atliekant tyrimą paaiškėjo, kad incidentas įvyko "Shotgun Willies" įstaigoje.

Policijai nepavyko rasti priežasčių pateikti kaltinimus. Pažymime, kad tą naktį negavome pranešimų dėl ginklų naktinėje įstaigoje, taip pat nebuvo jokių neramumų.


Tyrimas priėjo išvados, kad niekam ginklu grasinama nebuvo, o ir pats ginklas nebuvo aptiktas. Vaido medžiaga buvo kelianti pakankamai nerimo, tačiau nėra pakankamai įrodymų kaltinimų pateikimui. Mūsų teisėsaugos sistemoje visi yra laikomi nekaltais, kol neįrodoma priešingai", – rašoma policijos pranešime.

Šiame sezone 23-ejų 188 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 33 minutes renka 27,1 taško (31,2 proc. trit.), atkovoja po 6 bei perima 1,1 kamuolio ir atlieka 8,2 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: