Sh. Kempas pateko į areštinę po susišaudymo

Sh. Kempas pateko į areštinę po susišaudymo

Sietlo "SuperSonics" legenda Shawnas Kempas tapo nemalonaus incidento su šaudymu iš automobilio kovo 8-ąją dalyviu.



Buvusi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė buvo suimtas ir šiuo metu yra Vašingtono valstijos Pirso apygardos areštinėje, praneša ESPN.

Policija informavo, kad 53-ejų Sh.Kempas susipyko su kito automobilio keleiviu, ko pasekoje įvyko susišaudymas. Nukentėjusiųjų nėra, ginklas paimtas, vyksta tyrimas.

Šešiskart "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje rungtyniavo 1989-2003 metais.


Aštuonis sezonus Sietle praleidęs Sh.Kempas kartu su kita lygos žvaigžde Gary Paytonu 1997 metais atvedė "SuperSonics" į vienintelį NBA finalą klubo istorijoje.

Finalo serijoje "Sonics" nusileido legendinei Čikagos "Bulls" komandai, o 208 cm ūgio puolėjas jos metu įmesdavo 23,3 taško, sugriebdavo po 10 kamuolių ir blokuodavo po 2 metimus.

1997-2000 metais Sh.Kempas sudarė galingą priekinės linijos tandemą su Žydrūnu Ilgausku Klivlando "Cavaliers" gretose, vėliau rungtyniavo kartu su Arvydu Saboniu Portlando "Trail Blazers" komandoje, o karjerą baigė Orlando "Magic".

Galingais dėjimais pasižymėjęs puolėjas NBA lygoje viso sužaidė 1051 rungtynes, vidutiniškai per 28 minutes rinko 14,6 taško, atkovojo 8,4 bei perėmė 1,1 kamuolio, atliko 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,2 metimo.



Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: