G. Popovichius sužavėtas „Spurs“ naujoku gruzinu

G. Popovichius sužavėtas „Spurs“ naujoku gruzinu

Kaip jau rašėme, neseniai iš Milvokio "Bucks" atleistas Sandro Mamukelashvili ilgai be darbo nebuvo ir sukirto rankomis su San Antonijaus "Spurs" klubu.



Šiąnakt "Spurs" namie patiesė Denverio "Nuggets", o nugalėtojų strategas Greggas Popovichius liko patenkintas vos per 11 minučių 11 taškų (2/2 dvit., 2/3 trit., 1/2 baudų) surinkusio, 4 kamuolius sugriebusio ir 2 rezultatyvius perdavimus atlikusio naujoko žaidimu.

"Jis yra talentingas vaikinas ir turi labai gerus atletiškus duomenis. Mums tikrai patinka jo žaidimas. Jis žino, kaip žaisti krepšinį.

Jis rungtyniauja europietišku stiliumi, o tai reiškia judėjimą. Jis protingas, todėl juo žaviuosi", po rungtynių pagyras auklėtiniui žarstė Popas.


"Bucks" gretose 23-ejų 208 cm ūgio puolėjas viso sužaidė 65 rungtynes, vidutiniškai per 10 minučių įmesdavo 3,3 taško ir sugriebdavo 2,1 kamuolio.

JAV gimęs krepšininkas atstovavo Gruzijos nacionalinei komandai Eurobasket 2022 bei buvo tikras rinktinės lyderis.

S.Mamukelashvili per 35 minutes pelnė 15,2 taško (51,2 proc. dvit., 33,3 proc. trit.), atkovojo net po 11 kamuolių, atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 20,8 naudingumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: