NBA legendos rinktų D. Sabonį į „Visų žvaigždžių“ rungtynes

NBA legendos rinktų D. Sabonį į „Visų žvaigždžių“ rungtynes

Kaip jau rašėme, NBA susumavo balsus bei galiausiai paskelbė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse nuo jų pradžios žaisiančius krepšininkus.



Į starto penketuką nepateko Sakramento „Kings“ lyderis Domantas Sabonis.

Lietuvis fanų balsavime tarp Vakarų konferencijos puolėjų liko dešimtas su 464,108 balsais.

Treneriai D. Saboniui skyrė 9 vietą, o štai žiniasklaida mūsiškiui davė 6 poziciją.


Tuo metu NBA legendos Shaquille'as O'Nealas ir Charlesas Barkley pareiškė, kad D. Sabonis yra vertas būti tarp atsarginių žaidėjų.

Jam pritarė ir laidos veidas Ernie Johnsonas, tačiau kitokios nuomonės buvo buvęs krepšininkas Kenny Smithas, kuris mūsiškio nemato tarp galutinio dvyliktuko.

NBA legendų atsarginių žaidėjų pasirinkimas:

Sh. O'Nealo sudėtis: Stephenas Curry, Anthony Edwardsas, Kawhi Leonardas, Anthony Davisas, Paulas George'as, Devinas Bookeris ir Domantas Sabonis.

Ch. Barkley atsarginiai žaidėjai: Stephenas Curry, Anthony Edwardsas, Kawhi Leonardas, Anthony Davisas, Paulas George'as, De'Aaronas Foxas ir Domantas Sabonis.

E. Johnsono pasirinkimas: Stephenas Curry, Anthony Edwardsas, Kawhi Leonardas, Anthony Davisas, Paulas George'as, Devinas Bookeris ir Domantas Sabonis.

K. Smitho sudėtis: Stephenas Curry, Anthony Edwardsas, Kawhi Leonardas, Anthony Davisas, Paulas George'as, Devinas Bookeris ir De'Aaronas Foxas.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: