L. Jamesas ir A. Davisas atkreipė dėmesį į „Kings“ pelnomus taškus po atkovotų kamuolių puolime

L. Jamesas ir A. Davisas atkreipė dėmesį į „Kings“ pelnomus taškus po atkovotų kamuolių puolime

Kaip jau skelbėme, Domanto Sabonio tempiami Sakramento "Kings" (38-27) krepšininkai namuose 120:107 (29:29, 31:27, 28:17, 32:34) pranoko NBA taurės laimėtojus Los Andželo "Lakers" (36-31), pranoko juos reguliariojo sezono serijoje 4:1 ir pakilo į šeštą Vakarų konferencijos vietą.



Nugalėtojai surinko 16 taškų po 9 puolime atkovotų kamuolių, o pralaimėjusiems pavyko sukrapštyti 4 taškus tokiose situacijose.

"Lakers" žvaigždės LeBronas Jamesas ir Anthony Davisas atkreipė dėmesį, kad šis rodiklis buvo vienas pagrindinių "Karalių" pergalės faktorių.

"Kai pavyksta sustabdyti puolančią "Kings" lygio komandą, o jie vis tiek pelno taškus antrais bandymais, tai demoralizuoja. Stovi gynyboje 24 sekundes, tuomet kamuolys atšoka ne ten, o jie pataiko tritaškį", – pakomentavo L.Jamesas.


"Norėčiau atidžiau išnagrinėti įrašą, tačiau pastebėjau keletą epizodų, ypač paskutinį, kai Sabonis sugriebė kamuolį ir perdavė jį atsidengusiam Harrisonui.

Negalime vien stovėti ir žiūrėti. Reikia daryti didesnį spaudimą. Nesu tikras, reikia rimčiau išsiaiškinti, kas vyko tais momentais", – pridūrė A.Davisas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: