D. Bookeris - apie norą išbandyti jėgas NBA bei naują komforto lygį „Chimki“ (Svajonių komandoje – R. Giedraitis)

Euroleague.net nuotr.

Rimo Kurtinaičio auklėtinis Maskvos srities "Chimki" komandoje Devinas Bookeris pareiškė, kad norėtų savo jėgas išbandyti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygoje.



"Nežinau, kas įvyks artimiausioje ateityje, bet tikrai tęsiu nuoširdų darbą, - teigia vienas Rusijos klubo lyderių. - Galvosiu apie dalykus, kurie priklauso nuo manęs, o toliau bus matyti. Būsiu pasiruošęs bet kam.

NBA? Žinoma, norėčiau žaisti NBa, bet jei to neatsitiks, nepergyvensiu. Toliau darysiu tai, kas nuo manęs priklauso, dirbsiu, treniruosiuos.

"Chimkuose" pajutau naują komforto lygį. Visose ankstesnėse komandose jaučiausi komfortiškai, tačiau čia tai buvo kitas lygis. Tai pasijuto ir aikštelėje. Turėjau puikius bendraklubius, kurie padėjo tapti tuo, kuo buvau šį sezoną. Mėgavausi šiuo sezonu."


"Chimki" aukštaūgis taip pat išskyrė savo geriausių Eurolygos žaidėjų komandą.

Į ją pateko Berlyno ALBA dominuojantis Rokas Giedraitis.

Be lietuvio, taip pat dešimtuke yra Nickas Calathesas, Facundo Campazzo, Mike’as Jamesas, Shane’as Larkinas, Nando De Colo, Nikola Mirotičius, Derrickas Williamsas, Gregas Monroe ir Walteris Tavaresas.

Eurolygoje 29 metų 205 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 22 minutes įmesdavo 11,6 taško (62,4 proc. dvit., 45,9 proc. trit., 85,1 proc. baudų), sugriebdavo 4,8 atšokusio kamuolio, atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 13,9 naudingumo balo.

Neseniai rašėme, kad būdamas vos 32-ejų metų apie krepšininko karjerą paskelbė D.Bookerio brolis Trevoras, kuris paskutinį kartą rungtyniavo 2017-2018 metų sezone Iindianos "Pacers" klube kartu su Domantu Saboniu.





Eurobasket.lt (Euroleague.net nuotr.)

Video rekomendacijos: