R. Kurtinaitis: šiuo metu turime didelių problemų

Kaip jau rašėme, VTB Vieningosios lygos starte apmaudžiai namie Sankt Peterburgo "Zenit" pralaimėję Rimo Kurtinaičio auklėtiniai trečiadienį patyrė ir antrąją nesėkmę. Maskvos srities "Chimki" (0/2) klubas išvykoje 85:96 (16:21, 23:30, 21:13, 25:32) nusileido Žemutinio Naugardo "Nižnij Novgorod" (1/0) ekipai.



Svečiai žaidė vėl nepilnos sudėties, o prie traumuoto lyderio Aleksejaus Švedo prisidėjo ir pagrindinis įžaidėjas Stefanas Jovičius.

"Sveikinu "Nižnij Novgorod" su geru žaidimu, ambicijomis ir noru laimėti. Manau, šiandien jie patyrė malonumą rungtyniaudami maksimaliai, ko nepasakysi apie mūsų komandą, - po dvikovos kalbėjo R.Kurtinaitis. - Turime tas pačias problemas: trūksta perimetro žaidėjų, be to, paskutinėje treniruotėje praradome Karasiovą, kuris išsinarino pirštą ir negalėjo žaisti.

Vienu žodžiu, kur ploniau, ten plyšta. Turime išgyventi šią situaciją, kažko pasisemti iš šių susitikimų.


Žinoma, norėtųsi laimėti, bet šiuo metu turime didelių problemų. Mums trūksta atakų organizatoriaus, teko į šią poziciją perkelti Dairį Bertanį. Jis labai stengiasi, tačiau sunku žaisti keturiasdešimt minučių, o rasti jam tinkamą pamainą ant suolelio mūsų komandoje sunku. Stengėmės iš visų jėgų, užspaudėme varžovus, lyg ir viskas klostėsi gerai, bet iki galo nepatempėme."





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: