N. Mirotičius susiejo ateitį su „Barcelona“ ilgalaikiu kontraktu

Barcelona nuotr.

Praėjusiais metais iš už Atlanto į Senąjį žemyną rungtyniauti sugrįžęs 29-erių metų ispanas Nikola Mirotičius pasiruošęs čia likti ilgam.



Oficialiai paskelbta, kad 208 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas pratęsė kontraktą su Barselonos "Barcelona" klubu iki 2025-ųjų.

N.Mirotičius prieš išvykdamas į NBA net šešis metus atstovavo kitam Ispanijos grandui - Madrido "Real".

"Barcelonos" klubo vairą šią vasarą perėmė buvęs "Žalgirio" strategas Šarūnas Jasikevičius, kuris su katalonų ekipa pasirašė sutartį iki 2023-ųjų.


"Esu labai laimingas ir dėkingas klubui už išreikštą pasitikėjimą manimi ir suteiktą naują galimybę. Jaučiuosi nuostabiai, kad sutarėme dėl sutarties pratęsimo iki pat 2025-ųjų. Tai skamba tikrai puikiai. Prižadu, kad dėsiu visas pastangas, kad pateisinčiau tokį pasitikėjimą manimi", - kalbėjo N.Mirotičius.

Juodkalnijoje gimęs aukštaūgis taip pat užsiminė, kad nekantrauja kuomet bus vėl galima žaisti arenoje rungtynes stebint tūkstančiams žiūrovų.

"Nekantrauju kada fanai vėl galės mus palaikyti "Palau Blaugrana" tribūnose. Labai tikiuosi, kad tai įvyks jau visai greitai ir mes kartu patirsime puikių emocijų bei iškovosime daug titulų", - žadėjo buvęs Čikago "Bulls", Naujojo Orleano "Pelicans" bei Milvokio "Bucks" krepšininkas.

Praėjusį sezoną Eurolygoje N.Mirotičius vidutiniškai per 28 minutes fiksavo 19 taškų vidurkį, atkovojo 6,9 kamuolio, atliko 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei rinko 22,5 naudingumo balo.

Šį sezoną N.Mirotičius pradėjo itin galingai - per dvi sužaistas ACB lygos rungtynes jo taškų vidurkis siekia 23 taškus, o atkovotų kamuolių - 8,5.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: