Be S. Vasturios - pergalingas „Žalgirio“ žaidimas: ar gynėjas reikalingas LKL čempionams? (Apklausa)

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ klubas gruodžio mėnesio pradžioje prarado starto penketo žaidėją Steve'ą Vasturia, kuriam rungtynėse prieš Vilniaus „Rytą“ įplyšo šoninis kelio sąnario raištis.



Geriausiu atveju amerikietis į aikštelę galės sugrįžti tik vasario mėnesio pradžioje.

Jo vietą dalyje Kauno „Žalgirio“ treniruočių užėmė du jauni krepšininkai iš „Žalgiris-2“ komandos, o rungtynėse iš ketvirtos į trečią poziciją pasistūmėjo Nigelis Hayesas, kuris puikiai pritapo ir yra vienas iš komandos lyderių.

Įdomu tai, kad Martino Schillerio auklėtiniai rungtyniaujant be S. Vasturios sugebėjo laimėti visas šešerias rungtynes iš eilės.


Verta paminėti, jog S. Vasturia per trejus metus uždirbs beveik milijoną eurų. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Primename, kad kiek anksčiau savo nuomonę apie gynėją išdėstė ir „Žalgirio metraštis“.

„Steve Vasturia, mano akimis, nebeturi šansų pabaigti sezono "Žalgiryje". Galbūt jis ir puikiai dirba treniruotėse, mes to nežinome, bet progreso važybose nėra. Atvirkščiai: Kaip Rubitas progresuoja, taip Steve regresuoja ir tempia komandos žaidimą žemyn. Labai nesmagu, kad tenka taip kalbėti apie žaliai baltą vyruką ir linkiu jam daug sėkmės, bet šiandien turime prastesnį variantą už Perezą pernai", - rašė „Žalgirio metraštis“.

S. Vasturia Eurolygoje vidutiniškai per 15 minučių pelno po 3,5 taško, atkovoja po 1,3 kamuolio, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą bei renka po 1,5 naudingumo balo.

Tuo tarpu LKL čempionate krepšininkas vidutiniškai įmeta po 7,3 taško, sugriebia po 2,6 kamuolio, atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 7,7 naudingumo balo.

Krepsiniozinios.lt kviečia išsakyti savo nuomone, ar S. Vasturia vertas vietos „Žalgiris“ sudėtyje?





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: