Š. Jasikevičius po trilerio Monake: „Parodėme charakterį“

Š. Jasikevičius po trilerio Monake: „Parodėme charakterį“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius su "Barca" šią savaitę išgyveno du trilerius su pratęsimais.



Lietuvis po antrosios pergalės Monake pažymėjo, kad reikia džiaugtis šia pergale, nes laimėti čia nėra lengva:

"Sveikinimai komandai ir sirgaliams su šia pergale. Daugiau ar mažiau tokių rungtynių ir tikėjomės. Eurolygos išvykos rungtynėse visada sunku laimėti ir akivaizdu, kad Monakas šiais metais surinko puikią komandą. Tai gerai treniruota ekipa ir čia labai sunku žaisti. Turime būti laimingi šia pergale ir šiek tiek pailsėti, nes tvarkaraštis tiesiog beprotiškas."

Treneris teigė, kad komanda žaidė blogai, bet parodė charakterį:


"Mes neatlikome savo darbo labai gerai, bet vyrai sureagavo, jie parodė charakterį ir turime su tuo išlikti. Žaidėme blogai prieš labai fizišką komandą, bet mes tai padarėme ir tai yra didžiulis nuopelnas."

Š.Jasikevičius prisiėmė dalį atsakomybės sau sakydamas, kad nesugebėjo tinkamai nuteikti komandos rungtynėms:

"Bandysiu pabudinti žaidėjus, nes tai ne strategijos klausimas, o trenerio klaida paruošti komandą, kuri būtų tokia pat energinga kaip Monakas".

Katalonų strategas gyrė Brandoną Daviesas, kuris pelnė 27 taškus, atkovojo 10 kamuolių, atliko 4 rez. perdavimus ir surinko 38 naudingumo balus:

"Tuo metu, kai perimetre niekas neveikė mums reikėjo duoti kamuolius į baudos aikštelę ir Brandonas parodė didžiulį charakterį." - kalbėjo Š.Jasikevičius.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: