A. Rubitas: „Su jauduliu laukiu rungtynių pilnoje arenoje“

A. Rubitas: „Su jauduliu laukiu rungtynių pilnoje arenoje“

Bayern nuotr.

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes ir bandys iškovoti pirmąją pergalę. Jure Zdovco auklėtiniai namuose susikaus su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.



Abi komandos šiuo metu neturi nei vienos pergalės.

Prieš šį mačą savo mintimis pasidalijo buvęs žalgirietis Augustine'as Rubitas, kuris neslėpė jaudulio, nes grįžti į Kauną – neeilinė patirtis.

„Smagu grįžti į Kauną, kurioje yra daug gerų žmonių šioje organizacijoje. Taip pat „Žalgiris“ turi puikius sirgalius. Su jauduliu laukiu savo pirmųjų rungtynių pilnoje arenoje. Aš jau esu žaidęs joje, bet šį kartą bus visiškai kitas jausmas, nes prieš tai vilkėjau „Žalgirio“ marškinėlius. Aš džiaugiuosi, tačiau abi komandos desperatiškai sieks pergalės. Laukia rimta kova“, - teigė A. Rubitas.

Tuo metu „Bayern“ treneris Andrea Trinchieri teigė, kad laukia labai sunkios rungtynės puikioje atmosferoje.



„Laukia puiki atmosfera arenoje, kurioje galbūt bus parduoti visi bilietai. Norėdami išgyventi, mes turėsime žaisti savo geriausią krepšinį. Laukia sunkus mačas, kuris vyks išvykoje, o tai dabartinėje situacijoje nėra pats geriausias dalykas mums. Norime rungtyniauti kietai ir protingai bei gerinti savo žaidimą. Tuo pačiu reikės išlaikyti koncentraciją“, – sakė A. Trinchieri.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: