Daug Eurolygos klubų pasiūlymų turėjęs T. Dorsey pasirinko Turkiją

Daug Eurolygos klubų pasiūlymų turėjęs T. Dorsey pasirinko Turkiją

FIBA nuotr.

Kaip jau rašėme, Tyleriui Dorsey nepavyko įsitvirtinti Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA), tad jis nutarė grįžti Eurolygą.



SDA praneša, kad snaiperis netrukus padės parašą ant sutarties su itin pajėgią gynėjų grandį jau turinčiu Stambulo "Fenerbahče" klubu.

Teigiama, kad T.Dorsey savo komandoje norėjo Turkijos čempionų strategas Dimitris Itoudis, kuris jį treniravo Graikijos rinktinėje.

Vasarą amerikietis sukirto rankomis su Dalaso "Mavericks", tačiau sužaidė vos 3 mačus bei perėjo į Plėtojimosi lygoje rungtyniaujančią Frisko "Texas Legends" komandą, kurią nutarė palikti.


G lygoje 27-erių 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 31 minutę rinko 18,9 taško (37 proc. trit.), atkovojo 4,6 kamuolio ir atliko 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

Sausio mėnesį buvo pranešta, kad atletui pasiūlymus pateikė Pirėjo "Olympiacos", Stambulo "Fenerbahče" ir Monako "AS Monaco", o neseniai prisidėjo ir Stambulo "Anadolu Efes", norėdamas žaisti šio sezono Eurolygoje jis turi spėti sudaryti sutartį iki kovo 1 dienos.

Anksčiau T.Dorsey pajėgiausiame Senojo žemyno krepšinio turnyre jau vilkėjo Tel Avivo "Maccabi" ir "Olympiacos" marškinėlius.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: