Th. Heurtelis kritikavo Šarą: „Barca“ tiesiog manęs negerbė“

Th. Heurtelis kritikavo Šarą: „Barca“ tiesiog manęs negerbė“

FIBA ir Barcelona nuotr.

„Barcelona“ su konfliktais palikęs, o dabar teroristinėje šalyje rungtyniaujantis Thomas Heurtelis pasidalijo savo patirtimi Barselonos klube, rašo Rusijos spauda.



Pasak Sankt Peterburgo „Zenit“ gynėjo, „Barcelona“ komanda jo negerbė taip, kaip tai dabar daro „Zenit“ klubas.

„Barselonoje praleidau ketverius metus ir pirmieji du sezonai sekėsi labai gerai. Nors ir ne visada pasiekdavome mums keliamų tikslų, bet tai buvo ne mano kaltė.

Trečiaisiais metais patyriau traumą. O klubas pasikvietė Šarūną Jasikevičių. Tai treneris, kuris manęs nenorėjo nuo pat pradžių. Jis pradėjo prikurti dalykų, tarsi aš būčiau komandos problema.


Prieš atvykstant Š. Jasikevičiui mane visi mylėjo – ir treneriai, ir sirgaliai. Sirgaliai net kelis kartus dainavo „La Marseillaise“. O tada viskas pasikeitė be jokio paaiškinimo.

„Barca“ tiesiog manęs negerbė. Bet neigiamus dalykus reikia perversti į teigiamus. Dabar, kuomet viską praėjau, esu tobuloje vietoje“, - pasakojo Th. Heurtelis.

Kritikos iš prancūzo susilaukė ne tik Š. Jasikevičius, tačiau ir Madrido ekipos treneris Pablo Laso.

„Kol nenuėjau į tą diskoteką Atėnuose, viskas buvo labai gerai. Bet po to, P. Laso pradėjo kurti nebūtus dalykus. Nuo tada jis pradėjo mane naudoti kaip atpirkimo ožį. Mes rinkome pralaimėjimus, o P. Laso nežinojo, kaip iš to išeiti. Vietoj to, jis kaltindavo mane“, - pasakojo prancūzas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: