Ispanijos spauda įgėlė kauniečiams: „Žalgiris“ svečiuose žaidžia beviltiškai“

Ispanijos spauda įgėlė kauniečiams: „Žalgiris“ svečiuose žaidžia beviltiškai“

Barcelona ir Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (13/13) krepšininkai Eurolygos išvykos rungtynėse pripažino Barselonos „FC Barcelona“ (18/8) ekipos pranašumą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai varžovams pralaimėjo rezultatu 74:93 (17:19, 19:27, 18:31, 20:16).



Po mačo Ispanijos žiniasklaida apžvelgė rungtynes.

„Barca“ sunaikino bejėgį „Žalgirį“. „Barcelona“ gana greitai neutralizavo lietuvių potencialą. Gerų žodžių vertas Nikola Mirotičius ir jo sezono šou.

Varžovai stringa, kai reikia dalintis kamuoliu ir kurti atakoje. Kai žalgiriečiai žaidžia išvykose ir neturi savo sirgalių gausaus palaikymo jie susiduria su itin rimtomis problemomis“, - taip rašė ispanų sporto dienraštis „L‘Esportiu“.


„Barcelona“ jau pamiršo fiasko Karaliaus taurėje ir visą dėmesį gali skirti Eurolygai. Dabar Šarūnas Jasikevičius gali pradėti galvoti apie kitą savaitę ir laukiančias rungtynes Stambulo ir Pirėjuje“, - kalbėjo ispanų apžvalgininkas.

„Ši „Barcelona“ pergalė leido Šaro vyrams pakilti į Eurolygos turnyrinės lentelės viršūnę. Puikiai žaidė Nikola Mirotičius. Jis vertas daugiausiai aplodismentų. Šįkart „Barca“ ir gynyboje atrodė solidžiai. Dabar sėkmingai reikia pasirodyti kitą savaitę, kur laukia Stambulo ir Pirėjos komandos“, - rašė „Sport“.

„Barca“ žaidė puikiai ir nusipelno pergalės. „Žalgiriui bus sudėtinga patekti į atkrintamąsias su tokiu žaidimu ir bėdomis. Keenano Evanso nuostolis labai jaučiamas. „Žalgiris“ svečiuose šį sezoną žaidžia beviltiškai. Tai namų komanda“, – tvirtino „Marca“.

„Mirotičiaus sėkmingas žaidimas vedė „Barcelona“ ekipą į pergalę. Žalgiriečiai šįkart neturėjo jokių šansų“, - konstatavo „El Mundo Deportivo“.

„Barcelona“ sunaikino „Žalgirį“. „Barcelona“ krepšininkai pasinaudojo „Žalgirio“ silpnumo akimirka. Reikia pasakyti, kad „Barcos“ žaidėjai tarsi žinojo kiekvieną varžovų ėjimą ir taip nukirsdavo visas opcijas, kaip užbaigti atakas“, - teigė ispanų žurnalistas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: