Prognozės: paskaičiuota, kiek „Žalgiriui“ reikia laimėti, kad patektų į Eurolygos atkrintamąsias

Prognozės: paskaičiuota, kiek „Žalgiriui“ reikia laimėti, kad patektų į Eurolygos atkrintamąsias

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sėkmingai rungtyniauja šį sezoną. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Eurolygoje iškovojo tryliką pergalių, patyrė tryliką pralaimėjimų bei rikiuojasi vienuoliktoje vietoje.



Tiesa, toks sėkmingas „Žalgirio“ žaidimas dar nereiškia, kad tituluočiausias LKL klubas pateks į Eurolygos atkrintamąsias.

Ispanų spauda paskaičiavo, kiek pergalių dar reikia iškovoti kiekvienai Eurolygos komandai, kad jį patektų į atkrintamąsias.

Pasak jų, „Žalgiriui“ patekti į atkrintamąsias reikės 19 pergalių. Atnaujintoje prognozėje, duodama 29 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.


Pridedama, kad žalgiriečiams gali užtekti ir 18 pergalių.

Iki reguliaraus sezono pabaigos K. Maksvyčio auklėtiniai dar žais 8 kartus.

Ispanai spėja, kad „Žalgiris“ šį sezoną dar nugalės Berlyno ALBA, Vilerbano ASVEL, „Valencia“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Miuncheno „Bayern“ komandas, bei turės bent jau 18 pergalių.

Žalgiriečių likimas spręsis prieš Eurolygos grandus - Pirėjo „Olympiacos“, Stambulo „Fenerbahče“ ar „Monaco“ ekipas.

Po 26 turo ispanai prognozuoja, kad atkrintamosiose žais Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, „Monaco“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Vitorijos „Baskonia“. Dėl paskutinės vietos kovos „Valencia“, Tel Avivo „Maccabi“, Belgrado „Partizan“ bei „Žalgiris“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: