Ž. Skučas – apie derybas su „Rytu“, pokalbį su M. Šerniumi ir pasirinktą marškinėlių numerį (VIDEO)

Ž. Skučas – apie derybas su „Rytu“, pokalbį su M. Šerniumi ir pasirinktą marškinėlių numerį (VIDEO)

„Betsafe-LKL“ čempionate šiemet ypatingo reporterio statusą turintis jaunasis žurnalistas Aistis Michailovskis viso sezono metu kalbins įdomiausias lygos asmenybes, kurių paklaus ne tik su reikalais aikštelėje susijusių klausimų.



Šįkart jo pašnekovo kėdėjė atsidūrė vienas ryškiausių pirmenybių krepšininkų – į Pasvalį vasarą sugrįžęs Žygimantas Skučas.

Pasvaliečių puolėjas prisiminė šį tarpsezonį atsiradusią galimybę užsivilkti sostinės klubo marškinėlius. Visgi tokiam scenarijui neišsipildžius, Ž. Skučas dėl to pernelyg neišgyvena.

„Dėl Vilniaus „Ryto“, tai turbūt turėjau galimybę palaukti ilgiau, bet visąlaik pasirašydavau birželį-liepą kontraktus. Geriau ramiau komforto zonoje jaustis ir pasirašiau anksčiau kontraktą. Bandėme susiderinti išpirką, jei klubui prireiktų žaidėjo, kaip ir gavosi, kad prireikė, bet Pasvalys nenorėjo išleisti. Viskas gerai, suprantama, pasirinkau tokį miestą, nuo kurio vėl galiu atsispirti vėl kažkur kitur ar kad ir likti čia kitais metais“, – dėl susiklosčiusių aplinkybių nesisielojo Ž. Skučas.


„Betsafe-LKL“ reporteriui Aisčiui paklausus apie krepšininko marškinėlių numerio pasirinkimo priežastis, Ž. Skučas prisiminė juokingą nutikimą.

„Tiesiog žaisiu tuo numeriu, su kuriuo žaidžiau „Pieno žvaigždėse“ visą laiką. Grįžus iš Prancūzijos man buvo 13 numeris. Buvo laisva apranga 12-o, paprašiau, bet sakė, kad kažkas šortus pavogė iš sandėlio, todėl teko žaisti 13-u, – nusijuokė „Pieno žvaigždžių“ žaidėjas. – Su juo žaidžiau tik tą sezoną, o visąlaik „Pieno žvaigždėse“ buvau 12-as. Pagalvojau, kad tai grįžimas prie savo šaknų ir taip pasirinkau.“

Aisčio interviu su Ž. Skuču stebėkite LKL TV „YouTube“ kanale.







LKL.lt

Video rekomendacijos: