„Žalgirio“ gretas papildys R. Miniotas (Agentas informaciją neigia)

„Žalgirio“ gretas papildys R. Miniotas (Agentas informaciją neigia)

Bilbao „Basket“ klubas praneša, kad komandos gretas palieka Regimantas Miniotas, o jo vietą užims praėjusį sezoną Monako „AS Monaco“ ekipoje rungtyniavęs Damienas Inglisas.

Straipsnyje pridedama, kad R. Miniotas netrukus apsivilks Eurolygoje rungtyniaujančios komandos marškinėlius. Tuo metu „BasketNews“ žurnalistas Jonas Miklovas informuoja, jog ta ekipa yra Kauno „Žalgiris“.



Pranešama, kad su juo sudaryta ilgalaikė sutartis, o artimiausiomis dienomis 25 metų 208 cm ūgio krepšininkas bus pristatytas oficialiai.

PAPILDYTA: Tiesa, praėjus kiek laiko krepšininko agentas Šarūnas Broga tokią inforamciją neigė ir paaiškino, kad Ispanijos klubas nėra linkęs žaidėjo išleisti. PLAČIAU APIE TAI SKAITYKITE ČIA.

R. Miniotas į Ispaniją persikėlė 2020 metų lapkritį, kuomet Prienų „CBet“ marškinėlius iškeitė į Bilbao „Basket“ komandą.

Šį sezoną R. Miniotas Ispanijos čempionate per 19 minučių pelnydavo po 4,6 taško ir atkovodavo po 3,9 kamuolio.

Praeitą sezoną R. Minioto statistika Ispanijos lygoje buvo geresnė. Tuomet aukštaūgis rinko po 7,1 taško, atkovojo po 4,3 kamuolio ir fiksavo 7,9 naudingumo balo statistika.

R. Miniotas anksčiau žaidė „Žalgirio“ jaunimo sistemoje.



Bilbao ekipoje rungtyniauti dar lieka Gytis Masiulis.









Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: