„Žalgirio“ fanų komentarai: „Manau, kad Blaževičius buvo geresnis variantas, nei dabar Birutis“

„Žalgirio“ fanų komentarai: „Manau, kad Blaževičius buvo geresnis variantas, nei dabar Birutis“

LKL.lt ir FIBA nuotr.

Tarpsezonio darbus pradėjęs Kauno „Žalgirio“ klubas turi pirmą būsimo sezono naujoką. Į Kauną rungtyniauti sugrįžta vidurio puolėjas Laurynas Birutis, su kuriuo sudaryta dvejų metų sutartis.



Iš Ispanijos ACB lygoje rungtyniaujančio „Monbus Obradoiro“ klubo į komandą atvykstantis 24-erių metų vidurio puolėjas Kaune nebus visiškas naujokas – čia jis mokėsi krepšinio paslapčių ir „Žalgirio“ klubui priklausė šešerius metus.

L.Birutis pirmuosius profesionalo žingsnius žengė Kauno „Žalgirio“ dublerių komandoje, o vėliau buvo skolinamas kitiems LKL klubams. Pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje jis rungtyniavo 2018–2019 m. sezone, kuriame spėjo debiutuoti ir Eurolygoje.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje džiaugėsi šiuo pirkiniu, o kiti peikė komandos vadovų pasirinkimą.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Reikalingas vienas aukstas centras atkarpoms ir atstoveti pries tokius monstrus kaip Tavaresas, Fallas ir t.t., kurio iki siol neturejome. Rinktines pagrindinis centras FIBA languose, padares didele pazanga ir gerai atrodes stipriausioje Europos lygoje. Lietuvis ir zaides Zalgiryje, kuris greiciausiai bus 2-3 centras komandoje. Dabar reikalingas dar vienas mobilus, atletiskas centras, kuris gali keistis gynyboje ir taip turesime universalia centro pozicija“, - rašė Mantas.

„Kažin ką mes sukomplektuosim rinkdami pigius zaidejus. Reikejo pradeti nuo 3-4 pagrindinių žaidėjų po lema ir pirmiausia gynėjų o paskui žiūrėti atsarginių. Lekavičius vienas nepatems. Ulanovas dažniausiai pradeda žaisti tik po naujų metų. Kalnas pensininkas Lukosiunas perspektyvus Birutis atsarginis. Tai kas žais ar lauksim iki pabaigos ir žiūrėsim kas liks“, - komentavo Zinartas.

„Prasideda... kas toliau? Dimša? Eigirdas Žukauskas?“, - teigė Simas.



„Kaip Maksvytis sakė, komplektuoti pradėsim nuo gynėjų. Matyt pagalvojo, kad gynėjai sukomplektuoti jau. Tai šovė monstrą centrą“, - rėžė Audrius.

„Baikite šitą nacionalizmą, nes galutinai palaidosit Žalgirį.. Žalgiriui reikia kitokio tipo žaidėjų, gyvų, sumanių, o ne perpildyti savais, kurie tiesiog netinka Eurolygos lygiui“, - piktinosi Arūnas.

„Geras ėjimas, languose pas Kazį gerai judėjo, moka išnaudot jį, blogiau už Mareką nebus“, - komentavo Danielius.


 
„Pagyvensim ir pamatysim, o kolkas ...patylėsiu“, - rašė Mėta.

„Manau, kad Marekas buvo geresnis variantas, nei Birutis“, - teigė Linas.

„Jūs rimtai? Ar juokaujate? Jis gi lėtas vidurio puolėjas. Ką jis darys Eurolygoje?“, - rėžė Gediminas


„Atsižvelgiant į tai, kad eurolygoje turėjome daug problemų su Tavaresu, Fallu ir t.t... Super. Tinkamas žmogus“, - džiaugėsi Arnoldas.

„Trūkt už vadžių, vėl iš pradžių. Įdomu, kas bus toliau...“, - savo mintis išdėstė fanas Ignas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: