G. Žibėnas: „Nuviliantis pasirodymas“ (VIDEO)

G. Žibėnas: „Nuviliantis pasirodymas“ (VIDEO)

Čempionams sezono startas klostosi sunkiai. Dabartiniai „Betsafe-LKL“ čempionato nugalėtojai, Vilniaus „Ryto“ (3-2) klubas, patyrė antrą pralaimėjimą iš eilės žaidžiant savo namų arenoje, rašo INFOKrepsinis.lt.

Giedriaus Žibėno auklėtiniai 71:78 (10:14, 26:16, 12:17, 23:31) krito prieš kol kas viską laiminčią Jonavos „Cbet“ (5-0).



Po trečiojo pralaimėjimo iš eilės Vilniaus „Ryto“ vyriausiasis treneris Giedrius Žibėnas akcentavo opcijų puolime trūkumą:

„Nuviliantis pasirodymas, sunku laimėti rungtynes, kai neturi opcijų puolime. Trūko kūrybos, kamuolio judėjimo. Aš visuomet stengiuosi sakyti, kad kai yra kamuolio judesys mes turime visus šansus. Šiandien to judesio trūko ir daugelis mūsų prasiveržimų baigdavosi į žaidėjų krūvą. Gynyboje dirbome gerai tik du kėlinius. Lemiamu momentu nesustabdėme Martino Laksos“, – pralaimėjimo priežastis komentavo strategas.

Apie klampų žaidimą:


„Taip, sveikinimai Jonavos komandai, pelnyta jų pergalė. Jie įklampina visus savo varžovus, tikrai puikiai dirba gynyboje. Neturi didelės rotacijos, tačiau išsaugojo savo žaidėjus be pražangų ir labai teisingai atstovėjo“.

Apie galimas sunkias treniruotes po pralaimėjimo Kedainių ekipai:

„Nemanau, kad mūsų treniruotės per sunkios. To nedarėme nei pirmais, nei antrais metais. Pralaimime kartu ir laimime kartu. Drastiškų sprendimų ilgoms treniruotėms tikrai nedarome ir to nedarysime“.

Apie komandos ritmo nebuvimą:

„Dingo žaidėjų pasitikėjimas. Daugelis žaidėjų negavo kamuolio ir kai bėgioji tik pirmyn ir atgal, visas fokusas rungtynėse yra kitoks. Grįžkime prie to pačio, kad daugelis žaidėjų negalėjo išsimesti savo metimų ir prarado ritmą“.



INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: