B. Varadi: „Mes ieškosime mūsų žaidimo ir kelio į pergales“ (VIDEO)

B. Varadi: „Mes ieškosime mūsų žaidimo ir kelio į pergales“ (VIDEO)

Čempionams sezono startas klostosi sunkiai. Dabartiniai „Betsafe-LKL“ čempionato nugalėtojai, Vilniaus „Ryto“ (3-2) klubas, patyrė antrą pralaimėjimą iš eilės žaidžiant savo namų arenoje.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai 71:78 (10:14, 26:16, 12:17, 23:31) krito prieš kol kas viską laiminčią Jonavos „Cbet“ (5-0).

Šiame mače „Ryto“ gynėjas Benedekas Varadi pelnė 7 taškus, atkovojo 3 kamuolius ir surinko 8 naudingumo balus.

Gynėjas po mačo pasidalijo savo mintimis:


„Sunkus pralaimėjimas šį vakarą. Po paskutinių rungtynių su Kėdainiais stengėmės ir bandėme laimėti šį mačą. Pirmoje pusėje išsiaiškinome kai kurias situacijas ir maniau, jog būsime geresni antroje dalyje, praradome ritmą. Turėjome labiau dalintis kamuoliu puolime, o gynyboje išlaikyti didesnę koncentraciją.

Tikiuosi, kad išlipsime iš to kaip komanda, privalome tai padaryti dėl mūsų ir fanų, kurie buvo čia. Jie nenusipelnė tokio nereikalingo pralaimėjimo. Sveikiname varžovus su pergale, nes jie to nusipelnė“, - teigė B. Varadi.

- Kada praradote rungtynių ritmą?

- Pradėjome blogai ir bandėme grįžti į ritmą, bet tada Martinas Laksa buvo esminis jų žaidėjas, kuris pelnė daug taškų trečiame ir ketvirtame kėlinyje. Žinoma, buvo ir sunkių metimų, bet ruošėmės tam, turime tai sustabdyti ir išsiaiškinti kaip būti geresniems.

- „Ryto“ turėjo 3 rezultatyvius perdavimus po 3 kėlinių, 8 iš viso. Kaip galėtum paaiškinti šiuos skaičius žiūrint į komandos kamuolio judėjimą?

- Taip, galime įžvelgti tai skaičiuose. Prasiveržus ir atidavus perdavimą prametėme kelis lengvus metimus. Tada per daug galvojome apie tuos pramestus metimus, turime žaisti protingiau, aiškiau ir drąsiau pabaigoje, ir viskas bus gerai.

- Ką gali pasiimti iš šių rungtynių asmeniškai ir kaip kitą savaitę atsitiesti?


- Dibrsime be abejo, turime daug kalbėti apie tai. Turime peržiūrėti rungtynes kartu ar po vieną namuose. Tai dariau su Kėdainių ekipa, sportas yra toks, tu negali laimėti visko, bet laimėti yra geriausias jausmas. Mes ieškosime mūsų žaidimo ir kelio į pergales

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: