Pergalė prieš „Žalgirį“ pasiekta stebint garsiems Lietuvoje žmonėms

Pergalė prieš „Žalgirį“ pasiekta stebint garsiems Lietuvoje žmonėms

BcWolves nuotr.

Vilniaus „Wolves“ pasiekė dar vieną pergalę, kuri pateks į komandos istorijos metraščius. Vilkai pirmą kartą po persikėlimo į sostinę įveikė tituluočiausią šalies komandą – Kauno „Žalgirį“ 75:64. Žalgiriečiams tai buvo pirmoji nesėkmė šių metų čempionate per devynerias sužaistas rungtynes.



„Avia Solutions Group“ arenoje kartu su daugiau nei 8 tūkst. žiūrovu rungtynių renginį stebėjo ir būrys žinomų šalyje žmonių.

Su „Wolves“ klubo ambasadoriais broliais Lavrinovičiais, kovotoju Sergejumi Maslobojevu ir teniso treneriu Simu Kuču sostinės komandą palaikė vienas geriausių visų laikų šalies ledo ritulininkų Dainius Zubrus, pirmą kartą krepšinio rungtynėse apsilankęs tenisininkas Ričardas Berankis, dainininkė ir TV laidų vedėja Urtė Šilgalytė, verslininkas Aivaras Stumbras, pop muzikos atlikėja Vilija Pilibaitytė-MIA.

Rungtynėse apsilankęs renginių vedėjas Rolandas Mackevičius su sūnumi Motiejumi neslėpė, kad krepšinio rungtynes pradėjo stebėti būtent dėl savo vaiko.


„Motiejus lanko krepšinį ir žaidžia už pirmą SKM komandą Vilniuje. Labai tuo džiaugiuosi ir ta proga pradėjau domėtis ir aš. Šįvakar noriu pažiūrėti, kurioje jis čia komandoje žais“, – juokavo žinomas visuomenėje vyras.

Žiūrovų tarpe netrūko ir krepšinio pasaulio garsenybių. Mačą stebėjo treneris Jonas Kazlauskas, traumą besigydantis krepšininkas Arnoldas Kulboka, buvusi Lietuvos rinktinės puolėja Agnė Abromaitė-Čiūbarienė ir nacionalinės rinktinės marškinėlius vilkėjęs, o šiuo metu Denverio „Nuggets“ (JAV) skautas Martynas Pocius.

Pasak jo, renginys „Avia Solutions Group“ arenoje yra artimas tam, ką čempioniškoje NBA lygos organizacijoje dirbantis lietuvis yra pripratęs matyti.

„Iš tikrųjų primena NBA lygos visą tą vaibą. Nors „Wolves“ dar neturi savo fanų bazės, bet žiūrovams padaryta daug įvairių renginių, sukuriama faina atmosfera. NBA lygoje prie rungtynių renginio dirbančios komandos yra didžiulės, žmonių, kurie užsiima žiūrovų pramogomis, yra labai daug ir labai daug visko vyksta. Todėl labai smagu, kad žmonės atvažiavo pažiūrėti „Wolves“ renginio ir kol kas yra labai smagios rungtynės“, – kalbėjo M. Pocius.

Rungtynių pertraukos su „Žalgiriu“ metu koncertavo kylanti Lietuvoje muzikos žvaigždė Rokas Yan, neseniai pristatęs debiutinį savo albumą.

Belaukiant mačo, vaikams buvo piešiami veidai ir daromos laikinos tatuiruotės. Jaunieji krepšinio mėgėjai galėjo pasidaryti spalvingus komandos palaikymo plakatus. „Wolves“ fanų erdvė buvo skirta pažaisti žaidimo aparatais ir pamatyti, kaip filmuojama internetu transliuota rungtynių apžvalgos laida.

Vyresni arenos lankytojai nepraleido progos įsiamžinti momentinėj nuotraukoje, taip pat, laimėti bilietų į „Wolves“ rungtynes sukdami laimės ratą.




BcWolves.com

Video rekomendacijos: