K. Maksvytis: „LKF ketina skūstis FIBA organizacijai“

K. Maksvytis: „LKF ketina skūstis FIBA organizacijai“

Lietuvos krepšinio rinktinei nebėra kur trauktis. Kazio Maksvyčio auklėtiniai antradienį privalo nugalėto vengrus ir tikėtis palankaus rezultato iš Prancūzijos ir bosnių mačo.



Jei laimėtų bosniai, likusios dvejos rungtynės lietuviams nebeteks prasmės, nes atkrintamųjų durys būtų galutinai užvertos.

Prieš šias rungtynes Lietuvos rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis tikino, kad jo komanda darys viską, kas dar priklauso nuo jų pačių.

„Vengrai žais savo malonumui. Adamas Hanga jau išvyko namo, nes turi nedidelę traumelę. Kažką panašaus turėsim, kaip žaidėm prieš juos Vengrijoje, tik prisidėjo aukštaūgis Hopkinsas. Galbūt kaip tik bus atsipalaidavę ir žais lengvai.


Buvo nelengva atsigauti po mačų su prancūzais ir vokiečiais, bet mūsų daktarai bei personalas daro viską, kad mūsų vyrai būtų pasirengę rytoj. Tikiuosi, kad žaidėjai bus pasiruošę.

Žaidėjams priekaištų tikrai neturiu, jie puikiai žaidė su vokiečiais. Nuotaiką sugadino tik bosnių pergalė. Skaičiuojame visus variantus, paprasčiausiai turime tikėtis prancūzų pergalės rytoj. Kol yra vilčių, darome viską, kas priklauso nuo mūsų. Rimtai ruošiamės dėl likusių rungtynių.

Tikiuosi, kad prancūzai laimės. Jie yra yra stipri solidi komanda, tikiuosi, kad sužais.

Kiek žinau federacija ketina skūstis FIBA organizacijai ne tik dėl šio čempionato, bet ir apskritai. LKF siųs laišką dėl teisėjavimo, aiškinsis, kokie jų kriterijai. Daugelis komandų kalba apie tai, kad turėtų būti pasikeitimai kažkokie“, – sakė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: