E. Fournier prieš rungtynes su bosniais: „Jei mes pralaimėsime, tragedijos nebus“

E. Fournier prieš rungtynes su bosniais: „Jei mes pralaimėsime, tragedijos nebus“

FIBA nuotr.

Tęsiasi Europos čempionato kovos ir antradienį Prancūzijos rinktinė stos į kovą su Bosnijos ir Hercegovinos krepšininkais.



Šios rungtynės ypač svarbios Lietuvos rinktinei.

Jei laimėtų bosniai, likusios dvejos rungtynės lietuviams nebeteks prasmės, nes atkrintamųjų durys būtų galutinai užvertos.

Prieš šias rungtynes Prancūzijos rinktinės vienas iš lyderių Evanas Fournier davė interviu „Eurohoops“ portalui ir atskleidė, kad rungtynėse prieš bosnius neplanuoja atiduoti visų jėgų.


„Mes norime bosniams atsirevanšuoti, bet žinome, jog jau turime vietą kitame etape, todėl svarbiausia bus gerinti savo žaidimą. Norime maksimaliai gerai pasiruošti artėjančiam aštuntfinaliui. Faktas, jog nesinori jiems pralaimėti antrą kartą. Mūsų tikslas bus laimėti, bet tikrai neisime į aikštelę žudyti varžovų. Jei pralaimėsime, tragedijos nebus. Turime žaisti savo žaidimą ir primesti jį savo varžovams bei spręsti savo problemas“, - pareiškė E. Fournier.

Gynėjas taip pat piktinosi, kad čempionate tenka žaisti dvi rungtynes per dvi dienas. Tiesa, tarp rungtynių dažniausiai nebūna net paros laiko skirtumo, kai jau vėl tenka žengti ant parketo.

Bosnių ir Prancūzijos mačas vyks antradienį, 15:30 val.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: