Rinktinės fanai po fiasko: „Reikia atleisti Maksvytį ir skambinti Adomaičiui“

Rinktinės fanai po fiasko: „Reikia atleisti Maksvytį ir skambinti Adomaičiui“

FIBA nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė apmaudžiai pabaigė savo kelią Europos čempionate.



Kazio Maksvyčio vyrai itin dramatiškame turnyro aštunfinalyje po pratęsimo 94:102 (20:19, 25:21, 23:23, 15:20, 11:19) buvo priversti pripažinti Ispanijos rinktinės pranašumą.

Po šio mačo rinktinės aistruoliai socialiniame tinkle pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Labai apmaudu. Labiausiai norisi keiktis (kas ir buvo daroma 4-ame kėl bei pratęsime.). O labiausiai nuvilia tai realybė: turėjom 4 rimtus varžovus (Slovėnija, Prancūzija, Vokietija, Ispanija) ir iškovojom 0 pergalių. Tai galim sakyt, kad lūkesčiai buvo medaliai, tačiau mūsų lūkesčiai buvo AKIVAIZDŽIAI aukščiau galimybių. Komandos, kurias lietuviai (mes visi) laikėm panašaus pajėgumo, šiai dienai yra stipresnės. Sunku pripažinti, bet iš pasaulio ir europos krepšinio elito kraustomės į vidutiniokus“, - rašė Audrius.


„Na, bet pasakykit... Nelaimėtas nei VIENAS mačas prieš TOP Europos rinktines. Visur pralošta ir nėra jokių čia pasiteisinimų. Buvo tik apgailėtina skaityti komentarus po bosnių aplošimo, kad "Jau viskas, rinktinė įgauna savo formą" ir pan. C'mon... Kokią formą? Aplošti vengrus ir bosnius? Čia tokia mūsų forma? Ir po tokių varžovų aplošimo svaigti apie medalius? Man juokinga buvo ir prieš porą dienų tuos nenormalius straipsnius skaityt, tiek ir dabar. Rezultatas aiškus - mes dugne“, - komentavo Arūnas.

„Ačiū žaidėjams, treneriams už pastangas, norą laimėti. Mylim Jus, palaikom ir visada palaikysim. MES MYLIM LIETUVĄ“, - dėkojo Kristina.

„Gaila, mūsų 12 tautiečių garbingai pralaimėjo prieš 11 ispanų ir 1 amerikietį“, - liūdėjo Vytautas.

„Nei karto pabaigose nesulošė. Nė karto. Kažkokių absurdiškų klaidų padaro, baudų nesąmoningų. Čia profai taip žaidžia?“, - piktinosi Rolandas.

„Kol nedalinsim pasų užsieniečiams taip ir bus. Neturime "žudiko", kuris užbaigtų reikalą. Teks importuoti“, - rėžė Simas.

„Labai gaila, kad pabaigų neišeina suzaisti. Bet Ačiū už kovą. Didžiuojuosi, kad buvom gryni lietuviai,be naturalizuotų žaidėjų“, - savo mintis išdėstė Erlenda.

„Skauda, labiausiai skauda dėl to, kad buvome šalia visų geriausių rinktinių, bet visada žingsniu už jų... Bet pažiūrėkime į faktus - labai eskalavome geriausią priekinę liniją čempionate, bet visose pralaimėtose rungtynėse mes leidom nusiimti daugiau ar geriausiu atveju daugiau mažiau lygiai kamuolių puolime. Visose pralaimėjimuose darėme nesveiką skaičių klaidų ir iš jų prasileisdavome nežmoniškai žiauriu procentu begalę taškų ir dar daugybę prasileidome greitame puolime. Nė vienas iš mūsų mažiukų nelipa ant lentos, pažiūrėkite kaip ispanai tai daro, vos tik metimas - visi penki baudos aikštelėju, kur mūsiškiai tuo metu? Manau, kad su komplektacija didelė bėda buvo vežtis 3 aukštus, iš kurių vienas netraukia lygio, vos tik vienas nesužaidžia ir susibauduoja ir viskas, nebėra kaip žaisti, nėra kam lipti ant lentos. Gynėjai labai lengvai prasileisdavo į vidų savo žmones ir tada jau viskas griūva, jau per kontrolines tai matėsi ir žiauriai kėlė nerimą, o šiandien tai mus nužudė galutinai. Skaudu, bet su mūsų vyrais visur ir visada, ačiū už kovą, už norą, ačiū už viską“, - rašė Aivaras.


„Viena tiesa akivaizdi - čempionatus laimi tie kas turi aukšto lygio įžaidėją, stiprią gynėjų liniją ir gerą gynybą. Rokas su Luku laikėsi kiek galėjo (malačiai), bet tikriausio ispano lygis vis tik per aukštas. Liūdna, bet sportas yra sportas - visiems gerai nebus“, - komentavo Tomas.

„Toks tas mūsų lygis. Geriausi surinkti ir aštunfinalio nepraeina. Nuo visų rimtesnių gavom. Ispanų antra sudėtis aplošė. Ką čia ir bepridursi. R.I.P mūsų krepšiniui“, - liūdėjo Egidijus.

„Brazdeikis tai kaip tas tėvas pijokas, kur parneša algą, viskas gerai pirmą savaitę, o paskui trys savaites dubina šeima, geria, neša daiktus iš namų ir t.t. Ir tada vėl algą gauna. Na kažkas turi tai pasakyti - Brazdeikis ir Sabonis tempė komandą į dugną. Tos nesportinės pražangos paskutinėmis minutėmis tai išvis, atrodo jie specialiai treniravosi tokias gauti (Sabonis prieš Slovėnią, Sabonis prieš Ispaniją, Brazdeikis prieš Ispaniją“, - piktinosi Andrius.


„Ir vėl po pralaimėjimo puolat dėti į šuns dienas vyrus. Jeigu vadinate save sirgaliais, palaikykit vyrus visada ir džiugesio akimirkomis ir tada kai nesiseka taip kaip norėtųsi. Vyrams ir taip nelengva ,o jūs dar maišot juos su žemėmis. Pastatykit save į jų vietą. O komandai galima pasakyti nuoširdų AČIŪ!“, - dėkojo Eglė.

„Reikia atleisti Maksvytį ir skambinti treneriui Adomaičiui“, - rėžė Vydmantas.

„Kol nebus Šaro,nieko ir nelaimėsim. Visas čempionatas gimdymas. Laimi stipriausi, o dabar tikrai ramibelė, nebereiks kiekvieną mačą infarktų išgyvent, visą čempionatą gynybą buvo tragišką, ką puikiai parodo pratesime praleisi net 19 taškų, o viskas nuo gynybos ir prasideda“, - savo mintis išdėstė Svajūnas.


„Eilinį kartą vyko Lietuvos krepšinio laidotuvės. Sugebam tik Bosnius su Vengrais aplošt. Prieš nieką 102 taškus praleido. Nba bokštai super sužaidė, tikiuosi nebekvies jų daugiau į rinktinę“, - mintimis dalinosi Augustinas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: