Rūta MUR: „Nemaniau, kad krepšinis gali mane sudominti“

Rūta MUR: „Nemaniau, kad krepšinis gali mane sudominti“

Sauliaus Čirbos / Wolves nuotr.

Šią savaitę į „Avia Solution Group“ areną sugrįžo Europos taurės rungtynės – po eilės išvykų „Wolves“ namų aikštelėje pasitiko Londono „Lions“ ekipą.



Žiūrovų dėmesį arenoje prikaustė ne tik krepšinis, bet ir čia sukurtas renginys visai šeimai. Tai buvo jau ketvirtosios ekipos namų rungtynės Europos taurės turnyre, o klubas jau įprastai rūpinosi, kad veiklos čia netrūktų kiekvienam apsilankiusiam.

„Savo rungtynes mes laikome renginiu ir arenoje kviečiame mėgautis ne tik krepšiniu, bet ir įvairiomis veiklomis. Į jas kviečiame įsitraukti laukiant rungtynių ar pertraukų metu bei jaučiame, jog tokią kuriamą atmosferą jau spėjo pamilti ir žiūrovai, kurie dėl šių veiklų į areną atvyksta kur kas anksčiau. Džiaugiamės, jog komanda demonstruoja puikų žaidimą nepaisant praradimų, o tai tampa pagrindiniu renginio akcentu“, – džiaugėsi „Wolves“ direktorius Andrius Žiauberis.

Renginio atmosfera kuriama nuo pat įėjimo į areną, kur atvykusius žiūrovus pasitinka didžėjus. Vaikų dėmesį traukia nemokami žaidimų aparatai, piešimas ant veidų, palaikymo plakatų dirbtuvės, laikinųjų tatuiruočių meistrai, momentinės nuotraukos. Visi lankytojai kviečiami sukti laimės ratą ir laimėti bilietus į kitas „Wolves“ rungtynes.


Ilgosios pertraukos metu žiūrovai kviečiami stebėti muzikos atlikėjų pasirodymą. Antradienį į aikštelės vidurį žengė atlikėja Rūta MUR, pristačiusi naujausią savo kūrinį „Forever“.

„Tai buvo mano pirmas kartas pasirodant krepšinio aikštelėje. Kaip ir žiūrint krepšinį gyvai apskritai. Nors iki vakar nemaniau, kad mane gali sudominti šis žaidimas, visgi atmosfera arenoje buvo uždeganti. Mane sužavėjo komandų atsidavimas žaidimui ir palaikančiųjų laisvė reikšti savo emocijas garsiai ir nevaržančiai. Publika mano pasirodymą sutiko maloniai, o man taip pat buvo smagu atlikti savo kūrinius“, – džiaugėsi atlikėja, kurios pasirodymą stebėjo ir būrys žinomų žmonių.

Arenoje renginiu džiaugėsi šokėja Veronika Montvydienė, olimpiečiai Henrikas Žustautas ir Andrejus Olijnikas, krepšininkai Martynas Pocius ir Steponas Babrauskas, krepšinio agentas Marius Rutkauskas, treneris Benas Matkevičius, laidų vedėjas Haris Zenkovas, trijulių krepšinio rinktinių treneris Dainius Novickas.

Gruodžio 9 d. Rūta MUR pasirodymą surengs ir „Oldman Kaunas“, kur, kaip teigia atlikėja, įvyks jos išskirtinis koncertas.

„Wolves“ rungtynių ilgosios pertraukos metu pasirodymus taip pat jau yra surengę muzikos atlikėjas Rokas Yan, ukrainiečių muzikos atlikėja Olena Enko, muzikos atlikėjas ir prodiuseris Niko Barisas, muzikos atlikėja Joanna Rea.

Gruodį „Wolves“ sužais net ketverias namų rungtynes, kuriose jau įprastai žiūrovų lauks ir išskirtinės pramogos.

BcWolves.com

Video rekomendacijos: