„Ryto“ fanai: „Reikia mažiau kalbėti - daugiau daryti“

„Ryto“ fanai: „Reikia mažiau kalbėti - daugiau daryti“

FIBA nuotr.

Įspūdingai ketvirtą kėlinį pradėjęs Vilniaus „Rytas“ neišgelbėjo sezono FIBA Čempionų lygoje. Giedriaus Žibėno auklėtiniai svečiuose 80:83 (11:17, 19:26, 23:24, 27:16) nusileido Atėnų „Persiteri“ krepšininkams.



Vilniečiai įkrintamųjų varžybų seriją pralaimėjo rezultatu 0-2.

Po šio pralaimėjimo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Reikia kažką daryti. Galėtų Jomantas Kurčiui paskambinti“, - rašė Rokas.

„Laikas padėkoti jau Giedriui, kai tikslas per sezoną tik Žalgirį vieną kartą įveikti, o ne kažką pasiekti Europoje... Ką ten pasiekt, ilgiau sausio net netempia“, - piktinosi Andrius.

„Trenerio darbas yra pagirti sirgalius ir viskas. Jokių ambicijų nėra. Nieko, dabar ruoštis prieš Žalgiri žaist ir gana. visas sezono tikslas“, - teigė fanas Antonas.

„Visada su komanda ar laimime, ar pralaimime“, - savo mintis išdėstė Milda.

„Pastangas ir žaidimą paremta taktikomis reikia rodyt 4 kėl, o ne tik viena iš jų. Vėl Europoje pasimato, jog esam pajėgus žaist tik su LKL vidutiniokėms ir galvot kokie mes stiprūs esam...“, - rėžė Patrikas.

„Epic fail. Reikia mažiau kalbėti - daugiau daryti“, - rašė Šarūnas.

„Gėda. Gal laikas trenerio pokyčiams?“, - piktinosi Mantas.


„Su jumis ne tik prie valerijono gali priprasti... Toks ir buvo sezonas ČL, pramiegotos pradžios ir nesėkmingi sugrįžimai. Stiprybės komandai“, - teigė fanas Ovidijus.

„Jei jau pažadėjo Žibėnas ir neištesėjo pažado, reiškias turi trauktis“, - savo mintis išdėstė Benas.

„Pasimatė Žibėno visiškas pasimetimas, neįgalumas kritiniame varžybų taške. Stovi perbalęs ir nežino ką daryt“, - pareiškė Lukas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: