Apžvalgininko prognozė: „Žalgiriečiai užprogramuoti kristi žemyn. Klausimas – kiek žemai ir kiek ilgam?“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ pergalingai pradėjo naująjį Eurolygos sezoną, tačiau tai neįtikino krepšinio ekspertų.



Dienraščio „Sport.bigmir.net“ apžvalgininkas Vladimiras Možaičevas, kaip ir praėjusiais metais, nusprendė įvertinti kiekvienos Eurolygos komandos potencialą šiame sezone.

Tiesa, naujajam „Žalgirio“ treneriui Martinui Schilleriui Rusų apžvalgininko prognozė neturėtų patikti.

„LKL čempionai pradeda naują etapą, nes komandoje nebera Šarūno Jasikevičiaus. Naujuoju treneriu tapęs Martinas Schilleris bandys pratęsti sėkmingą darbą, tačiau jis yra naujokas Eurolygoje, o sudėtį palietė nemaži pokyčiai. Jeigu „Žalgiris“ nori pratęsti sėkmingą žaidimą, sužibėti teks tokiems naujokams kaip Patricio Garino ar Steve'as Vasturia.


Jie gali bent kartą nugalėti tokias komandas, kaip Atėnų „Panathinaikos“, Pirėjo „Olympiacos“, Berlyno ALBA, Miuncheno „Bayer“, Vilerbano ASVEL ar Belgrado „Crvena Zvezda“, tačiau įkąsti grandams tikrai nepavyks. Jei naujasis „Žalgiris“ iškovojos 7-8 pergales, bus labai geras rezultatas. Tačiau vertinant visumą, kauniečiai stebuklo nesukurs ir į Eurolygos ketvirtfinalį nepateks.

Faktas tas, kad po Šaro išvykimo „Žalgiris“ užprogramuotas kristi žemyn. Klausimas – kiek žemai ir kiek ilgam?

Ekipos šviesuliai ir galimi lyderiai - Marius Grigonis ir Joffrey Lauvergne'as.

Blogiausias vasaros pirkinys - Augustine'as Rubitas.

Geriausias vasaros pirkinys - Joffrey Lauvergne'as.

Prognozė - 15(16)-toji vieta reguliariame sezone“, - teigė „Sport.bigmir.net“ apžvalgininkas.

Specialisto sudarytoje lentelėje aukščiausiai šį sezoną vertinamos „Barcelona“ ir Maskvos CSKA ekipos, kurioms peršama kova Eurolygos finale.


Tuo tarpu portalas „Eurohoops“ prieš sezoną sureitingavo visas Eurolygos komandas, o žalgiriečiais atiteko 16-oji vieta. Apie tai skaitykite čia.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: