„Žalgirio“ fanai: „Vasturia, kaip dėdė lauko aikštelėje, kuris prašo vieną pramest“

„Žalgirio“ fanai: „Vasturia, kaip dėdė lauko aikštelėje, kuris prašo vieną pramest“

Kauno „Žalgiris“ iškovojo pergalę Eurolygoje. 32-ojo turo „Žalgirio“ arenoje kauniečiai rezultatu 96:86 (21:23, 20:28, 27:10, 28:25) įveikė Berlyno ALBA ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle džiaugėsi pergalę.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Pergalė yra malonus dalykas. Vis dėl to aš pagerėjusio žaidimo iš ŽALGIRIO nemačiau. Pagrindiniai faktoriai lėmę pergalę buvo kiaura ALBOS gynyba, agresyvesnė ŽALGIRIO gynyba antroje rungtynių pusėje ir sukritę tritaškiai.“, - komentavo Vitalijus.


„Lukas turbūt per ilgąją pertrauką paprašė kad chebra negadintų jam gimtadienio. Nes iki ilgosios, ir po ilgosios dvi skirtingos komandos žaidė“, - rašė Sandra.

„Kokį ten gėrimą žali išgėrė per pertrauką? Atrodė kaip visiškai kita komanda“, - teigė sirgalius Dainius.

„Vasturia, kaip dėdė lauko aikštelėje, kuris prašo vieną pramest. Tikrąja to žodžio prasme, pramest“, - rašė fanas Henrikas.

„Vasturia bus geras kita sezona, kas iš amerikiečiu visiems blogas buvo pirmas sezonas, nemanau kad butu paėme jei butu nekoks žaidėjas, palaikau ji visapusiškai“, - teigė Andrius.

„Lukai,tegu Tavo gimtadienis būna kasdien. Mums tai atgaiva širdžiai ir sielai. Už tokį nuostabų žaidimą gražiausi žodžiai šiandien Tau“, - rašė Birutė.

„Vat del ko Grigonis grybavo paskutiniu metu, nes viena koja jau uz rusus. Nepagarba Lietuvai ir gimtajam Kaunui. Uzbaik bent jau sezona ir tada tepk slides jei taip jau nori“, - savo mintis išdėstė Nerijus.

„Antradienio rungtynės kaip mano šeima - puiki Antroji pusė“, - juokavo fanas Andrius.


„Pagaliau! Jaunimas visai šauniai pasirodė, Karolį norėtųsi matyti aikštėje dažniau. Su pergale!“, - komentavo Laima.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: