Po „Žalgirio“ pralaimėjimo - fanų pasipiktinimas: „Gaila, bet M. Schilleris nėra Eurolygos lygio“

Po „Žalgirio“ pralaimėjimo - fanų pasipiktinimas: „Gaila, bet M. Schilleris nėra Eurolygos lygio“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje patyrė nesėkmę Eurolygos rungtynėse. Kauniečiai rezultatu 81:88 (26:18, 14:20, 23:26, 18:24) pralaimėjo Tel Avivo „Maccabi“.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje piktinosi ekipos žaidimu, o kiti priešingai - palaikė krepšininkus.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Viso gero Eurolyga! Nėra ko ten žaisti su tokiu nusiteikimu...“, - piktinosi Asta.


„Gaila, bet treneris nėra Eurolygos lygio. Sėkmės LKL, - komentavo Mindaugas.

„Neieškokit čia pasiteisinimu, viskas buvo mūsų rankose. Skystas žaidėjų mentalitetas ir vėl pasirodė. Taip prap**t praktiškai mirusiam Macabiui reik sugebėt“, - rėžė fanas Arvydas.

„Labai gaila, dėl pralaimėjimo, vistiek Žalgiris yra komanda ir žaidžia kaip komanda, palaikysime kiekvienas varžybas, vyrukai stengiasi ir stenkitės. Mes už Žalgirį ir pergales! Žalia Balta!“, - teigė sirgalius Dovydas.

„Pagrindinė pralaimėjimo priežastis Šhilerio nemokėjimas vadovauti komandai, o gal neturi asistentų. Nepasvertas Garino išleidimas. 4 kėlinyje perlaikytas aikštelėje Grigonis, kuris pervargęs aišku prisidėjo prie pralaimėjimo. Pergalė buvo visai netoli. Ačiū už kovą.“, - rašė fanas Arvydas.

„Grigonio kitam sezone tikiuosi nebebus“, - piktinosi Rimantė.

„Nesuprantu, kodėl visi čia tikėjosi Top 8 etapo? Čia kas kaltas dėlto? Žalgiris? Geras žaidimas? Sirgalių lūkesčiai? Patys išsisvajojo, o dabar kai jau nebe taip realu - ai na va, matai, sezonas nepaėjęs“, - rašė fanė Kotryna.

„Net ir tokioje situacijoje Jasikevičius būtų laimėjęs rungtynes, Šileris ir jo sprendimai pabaigoje netraukia Top-8 lygio..“, - pareiškė Evaldas


„Dvi valandas žiūri tam, kad pamatytum kaip visas varžybas pirmavę per paskutines minutes paleidžia pergalę“, - savo mintis išdėstė Jovita.

„Baigės sezonas, galit jau ilsėtis ir ruoštis kitam. Grigonis šiandien palaidojo rungtynes, iš kitos pusės treneris kaltas, kad laiku nepasodino pavargusio“, - teigė Darius.
 
„Apmaudus pralaimėjimas. Viskas kaip ir buvo rankose. Buvo tikrai gero žaidimo, bet...“, - liejo apmauda Sigita.


„Ačiū Žalgiriui už gerą sezoną. Lauksime kito“, - komentavo Vitalijus.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: