„Žalgirio“ fanai laimingi, kad L. Lekavičius lieka ekipoje: „Žalias iki pat širdies gelmių“

„Žalgirio“ fanai laimingi, kad L. Lekavičius lieka ekipoje: „Žalias iki pat širdies gelmių“

Vos pasibaigus „Betsafe–LKL“ finalo serijai, kurioje dar kartą triumfavo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, buvo pratęsta sutartis su dar vienu šio sezono žalgiriečiu.



Kiek anksčiau kontraktą su Lietuvos čempionų klubu pratęsė prancūzas Joffrey Lauvergne, o baigiantis sezonui tą patį padarė ir Lukas Lekavičius. Su juo pasirašyta nauja vienerių metų sutartis su galimybe kontraktą pratęsti dar metams.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje dėkojo krepšininkui už ištikimybę.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Lukai... Tu šaunuolis... Žalias iki pat širdies gelmių... Prie Tavęs tiks ir kitas žalias M. Kalnietis...“, - komentavo Remigijus.

„Džiaugiamės be galo...Lukas bus kitą sezoną visų priešininkų siaubelis, pamatysit...tris kart Valio“, - teigė Elona.

„Jeigu matysime tokį Lekavičių, kaip Eurolygos sezono pabaigoje, tada gerai. Bet kai viduryje buvo didžiulėje duobėje, visokių minčių buvo“, - rėžė fanas Matas.

„Šaunu! Taiklių flouterių kitą sezoną“, - džiaugėsi Brigita.

„Super dabar melskimės, kad Walkupas liktu“, - rašė fanas Laurynas.

„Visada gera matyti, kai mylimi žaidėjai lieka mylimoje komandoje“, - komentavo Don Auriminho.

„Puiku. Belieka Dimša, Kalnietį susigrąžint, o su Vasturia atsisveikint. Ir pasipildyt trūkstamas pozicijas legionu, pageidautina fiziškesniu“, - savo mintis išdėstė fanas Martinas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: