„Žalgirio“ fanai apie M. Grigonio išvykimą: „Pasėdės ant suoliuko ir sugrįš“

„Žalgirio“ fanai apie M. Grigonio išvykimą: „Pasėdės ant suoliuko ir sugrįš“

Zalgiris.lt nuotr.

Mariaus Grigonio trejų metų karjeros etapas Kauno „Žalgirio“ gretose baigėsi. Žalgirietis kitame sezone atstovaus Maskvos CSKA klubui, su kuriuo pasirašė ilgalaikį kontraktą.



Šį sezoną Kauno ekipos vedliu Eurolygoje buvęs universalusis gynėjas paskutinėse „Betsafe–LKL“ finalo serijos rungtynėse tolimu tritaškiu bei iškovotu trofėjumi atsisveikino su Kaunu.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje dėkojo krepšininkui, o kiti peikė krepšininko pasirinkimą.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Bus taip pat, kaip ir Ulanovui. Pasėdės ant suoliuko ir sugrįš“, - komentavo Andrius.

„Ačiū, Mariau. Palieki gilų pėdsaką mylimos komandos pergalių istorijoje ir tikrų sirgalių širdyse.. Gražaus krepšinio su nauja komanda.. Tik, prašau, nusimušk taikiklį rungtynėse su "Žalgiriuku".. Ačiū už viltį ir vėl išvysti žaidžiantį žaliai baltais marškinėliais. Lauksime sugrįžtant“, - teigė sirgalė Rasa.

„Visi dabar žaidžia dėl pinigų, nesvarbu ar ant suolo sėdėti ar Kinijoje žaisti, svarbu €“, - rėžė fanas Nerijus.

„Gėda. Žalgirietis jis mat tikras, paskaičiuokime kiek tikrų Žalgiriečių perėjo į CSKA?“, - piktinosi Andrius.

„Sėkmės. Kartėlis tik dėl to, kad į ruskių klubą. Įdomu koks buvo skirtumas tarp 1 ir 2 pasiūlymo“, - rašė fanas Egidijus.

„Sekmės jam, bet manau bus kaip Ulei...“, - komentavo Tauras.

„Marius Grigonis kai žaisi už CSKA kitais metais su Žalgiriu, būk geras, nepataikyk“, - savo mintis išdėstė fanas Emilis.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: