„Žalgirio“ fanai apie J. Strelnieką: „Baisu. Daug prasčiau, nei Blažičius“

„Žalgirio“ fanai apie J. Strelnieką: „Baisu. Daug prasčiau, nei Blažičius“

Naujojo sezono sudėtį komplektuojantis Kauno „Žalgiris“ gynėjų grandį sustiprino patyrusiu Eurolygos krepšininku. Lietuvos čempionai sudarė vienerių metų sutartį su 31-erių latviu Janiu Strelnieku.



Pastaruosius du sezonus 191 cm ūgio gynėjas praleido Maskvos CSKA komandoje, su kuria šiais metais pateko ir į Eurolygos finalo ketvertą.

Snaiperio rolę elitiniame klube turėjęs J.Strelniekas Eurolygoje per 14 minučių pelnydavo po 4,4 taško (41,7 trit.) ir atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo. VTB lygoje jo vidurkiai siekė 6,6 taško (48 proc. trit.) ir 2,6 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.


Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Rimtai? Čia pagrindinis mūsų gynėjas? Kąąą?“, - komentavo Arvydas.

„Baisu. Daug prasčiau, nei Blažičius. Laukia mūsų nuviliantis sezonas“, - teigė fanė Ingrida.

„Turės įrodyt, kad vertas žaisti komandoje. Gražių žodžių apie Žalgirį ir fanus neužteks. Sėkmės naujam sezone“, - rėžė Brigita.

„Panašus į Milaknį. Ar tikrai reikėjo tokio žaidėjo?“, - savo mintimis dalinasi Arminas.

„Kadangi latviai laimėjo olimpinį auksa krepšinyje, tai garbė turėti latvį savo komandoje“, - juokavo sirgalius Tomas.

„Žaidėjas tikrai geras...buvo...ar toks bus ir ateinantį sezoną? Labai tuo abejoju...metai daro savo, Blažič šiai dienai kitam levely, vienas ginasi kaip reikiant, kitas kaip Milas. Prisirinkom veteranų, ką Eurolygoje veiksime su tokia sudėtimi? bent jauni su perspektyva būtų, o dabar? Turi žaidėjų ugdymo sistemą, o žaidėjų išugdo 1 per dešimtmetį. Jeigu neįperkam net Jaka, tai graudus vaizdas su finansais nusimato ateityje“, - savo mintis išdėstė Vytautas.


„Gal dar slovenas su 7 šaukimu bus? Nes labai jau visi pagyvenę gynėjai bus. Traumos ir pan bus džiaugsmas šiais metais“, - rašė Ruslanas

„Čia vietoje Garino, kad ant suolo būtų kam sėdėt?“, - teigė Linas.

„Žalgiris plečia potencialių sirgalių gretas. Prisiminkime arenos lankytojus iš Estijos, o braliukams apsilankyti arenoje tikrai nesudėtinga. Žinoma, įkandamas finansiškai ir kiek prognozuojamas žaidėjas savo būdu. Dotuoju momentu jam Žalgiris geresnis variantas nei mums jis kaip žaidėjas. Bet būtent jo pastangos grįžti į aukštesnę kotiruotę, mums gali duoti naudos, skinant pergales. Čia panašus variantas kaip su Leo“, - komentavo Mindaugas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: