Ar norėtumėte, jog D. Motiejūnas ateityje apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius? (Apklausa)

Ar norėtumėte, jog D. Motiejūnas ateityje apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius? (Apklausa)

FIBA nuotr.

Nuo 2017 metų Kinijos lygoje rungtyniaujantis Donatas Motiejūnas kitą sezoną gali sugrįžti į Europą.



Kinijos lygos komandos ir organizacija dar nėra apsisprendusi, ar ateinantis sezonas vyks su legionieriais, ar be jų.

Verta paminėti, jog 2019-2020 metų sezone aukštaūgis galėjo apsivilkti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. Apie tai vienas garsiausių šiuo metu rungtyniaujančių Lietuvos krepšininkų papasakojo portalui chinasportbox.com.

„Kai dėl koronaviruso buvo paskelbta pertrauka, daugelis manėme, kad Kinijoje sezonas baigtas. Tuo tarpu „Žalgiris“ dar rungtyniavo Eurolygoje ir apie sezono nutraukimą tuomet nebuvo kalbama. Kilo mintis apie galimybę padėti gimtojo miesto komandai. Apie tai kalbėjau ir su „Žalgirio“, ir su „Sharks“ atstovais, tačiau turėjau kontraktą, o apie sezono nutraukimą Kinijoje informacija taip ir nepasirodė, kol galų gale gavau pranešimą, jog privalau grįžti į Kiniją“, - prieš beveik du metus teigė krepšininkas.


D. Motiejūnas anksčiau yra minėjęs, jog karjerą norėtų baigti „Žalgirio“ klube.

Krepsiniozinios.lt kviečia išreikšti nuomonę, ar norėtumėte, kad ateityje D. Motiejūnas apsivilktų „Žalgirio“ marškinėlius?



Praėjusį sezoną lietuvis rungtyniavo Sindziango „Flying Tigers“ komandoje ir vidutiniškai rinko po 21,6 taško, 13,7 atkovoto kamuolio, 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir 27,1 naudingumo balo.

Paskutinį kartą 30 metų 213 cm ūgio D. Motiejūnas Europoje žaidė dar 2011 metais, kuomet vilkėjo Gdynės „Asseco Prokom“ marškinėlius.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: