„Žalgirio“ fanai: „Laikas padėkoti E. Mudiay ir ieškoti naujoko“

„Žalgirio“ fanai: „Laikas padėkoti E. Mudiay ir ieškoti naujoko“

Lino Žemgulio / Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienio vakarą sugrįžo į „Žalgirio“ areną ir sužaidė pirmąsias Eurolygos namų rungtynes. Martino Schillerio auklėtiniai rezultatu 64:70 (16:20, 18:19, 17:15, 13:15) nusileido Sankt Peterburgo „Zenit“ komandai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kas vyko, tai ir įvyko... Gaila, kad seniukai turėjo traukt, žaidimas pagerėjo, bet jei tai yra strategija, sustiprėt iki playoff, iki jų privalu nueit, linkiu sėkmės...“, - teigė fanas Aidas.


„Laikas padėkoti Mudiay ir ieškoti naujoko, kol sezonas dar nepalaidotas“, - rėžė Gediminas.

„Reik išmokti mesti baudas ir problemų būtų mažiau,kiek lietuviai gali kentėti,būtų baudas sumetę ir pergalė kišenėje. treneriai turi išmokyti, kam ten kokie deriniai, jei stovint ant baudų metimo linijos, nieko nedengiamam pramesti vos ne po 10baudų per rungtynes yra gėda“, - nerimauja fanas Valdas.

„Na ką norit tą sakykit, bet tiesiog patys duobę išsikasė, prarasti kamuoliai, gynyba puse velnio , daug pramestų gerų metimų, bei labiausiai akį brėžia daugybė nenusiimtų kamuolių ... Zenitas tikrai nežaidė ten labai gerai, tiesiog labai daug klydom ir va turim rezultatą. Jei ne tiek klaidų, galėjom turėt pergalę. Žodžiu yra kaip yra, pergalės reikės dar palaukti“, - savo mintis išdėstė Alvydas.

„Lukas turi eiti į startą su Braliuku, o ne atskirai. Pozityvas, daug geresnės rungtynės nei su Asvel. Tikėkimės tik tobulės“, - mintimis dalinosi Mantas.

„Nors ir pralaimėjom, bet buvo ir gerų atkarpų prieš Zenit. Tikrai stipri komanda ir tai matėt 19/20 sezoną. Ačiū sirgaliams už atmosferą! Smagu matyti pilną areną ir vėl! O tiems fanams kur stume ant žaidėjų ir klubo, tai ne Žalgiris gėda o jūs!“, - rašė Darius.

„Paskutinė vieta bus, jei taip toliau žaisime. Šaro neliko, neliko ir pergalių. Vietoje veteranų reikia imti jaunimą“, - rėžė Andrius.

„Įdomiai viskas vyko. Šiai dienai treneris prastesnis. Liūdna jokios minties žaidime. Darom kas ką nori...“, - savo mintis išdėstė Martynas.


„Niekaip neišeina prieš Zenit laimėti, bet šaunuoliai vyrai, kad kovėsi iki galo, nebūtų tiek daug klaidų padarę, manau galėjo viskas kitaip baigtis. įsižaidžia Nebo, Janis, lauksim ir Muddiay indėlio, viskas bus gerai “, - mintimis dalinosi Monika.

„Nors ir pralaimėjom, bet rungtynės žymiai geriau atrodė, nei Prancūzijoje, pirma pusė ir klaidos pražudė mus, bet pozityvo buvo tikrai daugiau, Žalia Balta!“, - rašė Donatas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: