„Žalgirio“ fanai apie R. Miniotą: „Tai ne Eurolygos lygio žaidėjas“

„Žalgirio“ fanai apie R. Miniotą: „Tai ne Eurolygos lygio žaidėjas“

FIBA ir stopkadras nuotr.

Traumų išretintą Kauno „Žalgirio“ priekinę liniją netrukus papildys naujas veidas. Lietuvos čempionų klubas iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 208 cm ūgio 25 metų Regimantu Miniotu.

Dviejose pozicijose galintis rungtyniauti aukštaūgis šį sezoną pradėjo Ispanijos aukščiausioje lygoje žaidžiančioje Bilbao „Surne“ komandoje. Nors Bilbao ekipoje R.Miniotas sužaidė 10 rungtynių (aikštėje praleisdamas po 19 minučių), lietuvis nusprendė palikti ispanų klubą ir netrukus prisijungs prie „Žalgirio“.



„Žalgirio“ sistemoje subrendęs R.Miniotas į Ispaniją pasuko praėjusiame sezone, prieš tai puikiai pasirodęs Prienų komandoje. LKL čempionate jo statistiniai vidurkiai siekė po 18,5 taško, 10,5 atkovoto kamuolio ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Matyt rinkoje nieko geriau ir nėra už prieinamą kainą. O čia ir lietuvis, ir savos sistemos žaidėjas. Jei Marekas metus marintas ant suolo iššovė(maloniai nustebina vis). Tai Miniotas blogiau už Blaževičių tikrai nežais. O jei žais, bent kaip Marekas bus gerai. Man asmeniškai, tai gera naujiena iš žalių“, - teigė fanas Giedrius.

„Ne, nu sakyk ką nori, bet Motiejūną ta Korona pakirto normaliai“, - komentavo Tadas.

„Dar Babrauską ir važiuojam“, - rėžė Paulius.

„Tas žodelis STIPRINA .. truputuką juokingai skamba“, - pareiškė Arvydas.

„Nesuprantu Žalgirio logikos, sistemos žaidėjas jo atsisakoma, jis išėjęs užlosia ir tada vėl ji pasiima bet moka išpirką.kazkoks rusiškas biznis...gal čia tik man keista? Taip geras žaidėjas manau padės jis bet istorija kazkokia įdomi“, - savo mintis išdėstė Marius.

„Kaip kažkas rašė, jis greičiausiai imamas LKL žaist, kad dideli turėtų daugiau poilsio“, - mintimis dalinosi Aivaras.

„Puiku! Žinom ką gali Regis LKL, tai bus proga pailsint pagrindinius aukštaūgius, o ir traumuoti kol grįš, kol įgaus formą tai užtruks“, - rašė fanas Šarūnas


„Perims rankšluoščio sukėjo etatą“, - rėžė Valdas.

„Reikėjo gal kažką geresni paieškot, na bet jei Žalgirio vadovybė ir treneris juo tiki, kad jis gali padėti, tai pasitikėkime jais ir nenuvertinkime kol kas“, - savo mintis išdėstė Justinas.

„Dragičius, Webster, Miniotas, dėl skaičiaus žmonių daugėja, bet kažkaip norėtųsi gal brangesnio bet perpektyvaus ar duodančio daugiau naudos nei daug vidutiniokų“, - komentavo Artūras.


„Tai ne Eurolygos lygio žaidėjas, kurio agentas tikras klounas. Kam reikėjo meluoti ir viską neigti?“, - pareiškė Evaldas.

„Toks jausmas, kad žmonės tikėjosi jog antetokounmpo nupirks. Viskas tvarkoj, manau viskas daroma tiek kiek leidžia Žalgirio biudžetas, o ir pats Miniotas manau puikiai sustiprins komandą. Sėkmės jam!“, - mintimis dalinosi Justas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: