„Žalgirio“ fanai: „Tai yra senasis, kovojantis, pasiaukojantis, kovingas ir pergalingas Žalgiriukas“

„Žalgirio“ fanai: „Tai yra senasis, kovojantis, pasiaukojantis, kovingas ir pergalingas Žalgiriukas“

LKL ir Stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos dvigubos savaitės metu iškovojo antrą pergalę iš eilės. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 86:75 (16:18, 22:11, 26:30, 22:16) įveikė Stambulo „Fenerbahce“ komandą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Tai yra senasis, kovojantis, pasiaukojantis, kovingas ir pergalingas Žalgiriukas! Kokia atmosfera arenoje! Patys nuostabiausi fanai ant Žemės planetos!“, - teigė fanas Arminas.


„Užsidegimas, greitis, energija, tritaškiai, pavogti kamuoliai.. wow, nerealiai! Paskutinis kėlinys išvis kosmosas“, - komentavo Jovita.

„Fantastinis žaidimas nuo pirmų minučių. Fantastinė pergalė“, - džiaugėsi Daiva.

„Kur tie kur foto kėlė Ulės, su malkų krūvą? Komanda pasikeitė kardinaliai!!! Super! Ilgai laukėm ir pagaliau sulaukėm!!“, - teigė fanas Vitalijus.

„Visiškai kitas Žalgiris, su tokia komanda dabar daugeliui sudetinga bus žaisti. Šaunuoliai“, - džiaugėsi Saulius.

„Tai vis dar metat lauk Cavanaugh ir Ulavoną ar užsidarot stalčius ir tylit?“, - juokavo fanas Algirdas.

„Žalgiris labai ilgai ėjo iki tokio žaidimo. Kada griūni ir kovoji dėl kiekvieno kamuolio, tai ir ateina būtent tokie laimėjimai. Žalgirio sirgaliai ir jų palaikymas verti didžiausios pagarbos“, - savo mintis išdėstė Vaidas.

„Kad ir kaip prastai dabar atrodo Feneris, bet taip užtikrintai juos nugalėt, tikrai smagu. Ulanovas su Kalnu šiandien neįtikėtini buvo. Naujokai irgi neblogai įsipaišo, na ir eilinį kartą Nebo šuolio galimybės kažkas wow“, - mintimis dalinosi Ramutis.


„Šaunuoliai vyrai!Viliuosi, kad toks žalgiriečiu žaidimas byloja apie tai, jog komandos draugai ima jausti vienas kita. Smagu matyti tokį žalgirio progresa, kovinguma (gal ne visad esi pajėgus laimėti ant popieriaus, bet kovoti būtina visuomet) ir ypač smagu matyti atsigaunančius Ulanova, Kalnietį, vis labiau į Zdovco schemas įsiliejantį Websterį, Dragičiu, Cavanaugh (kurio jį įsigijęs Šileris visišksi nesugebėjo panaudoti). Taip pat dideli komplimentai Jure Zdovcui. Šis treneris tiki komanda ir ja tvarko labai sparčiai, tik duokime jam laiko, treniruočiu ir pagal save susirinkti komanda bei asistentus 2022-2023 m. eurolygos sezonui. Šis treneris dar parodys ka gali“, - rašė Povilas.

„Mano komplimentai keliauja pas Jure Zdovcą. Puikiai tvarkosi su krepšininkais. Reikia kuo greičiau jam siūlyti kontraktą kitam sezonui ir duoti surinkti sudėtį bei asistentus pagal save“, - savo mintis išdėstė Gediminas.

„Tikiuos tokie būsim ir prieš Barca“, - teigė fanas Aurimas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: