„Green White Boys“ kviečia palaikyti komandą: „Dangus virš „Žalgirio“ yra buvęs ir gerokai niūresnis“

„Green White Boys“ kviečia palaikyti komandą: „Dangus virš „Žalgirio“ yra buvęs ir gerokai niūresnis“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) daugiausiai intrigos toliau kelia ta ketvirtfinalio serija, iš kurios to sunkiai buvo galima tikėtis.



Fantastinį žaidimą rodęs Klaipėdos „Neptūnas“ namuose 87:78 (21:17, 20:14, 12:15, 34:32) darkart skėlė antausį Kauno „Žalgiriui“ ir taip atsidūrė per žingsnį nuo sensacijos.

Šiuo metu serijoje iki trijų pergalių yra lygu (2:2) ir viskas spręsis žūtbūtiniame mūšyje.

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ fanai - „Green White Boys“. Kviečiame paskaityti:


„1996 metai balandžio 26 diena. „Žalgiris“ LKL finale iki trijų pergalių atsilieka Kauno „Atletui“ 0:2.

2000 metai gegužės 10 diena. Pirmą kartą „Žalgiris“ nelaimi LKL čempiono titulo.

2004 metai  balandžio 8 diena. Derrickas Sharpas nužudo Arvydo Sabonio viltį su „Žalgiriu“ iškovoti Eurolygos titulą.

2009 metai vasario 19 diena. Ant bankroto ribos esančio „Žalgirio“ žaidėjai dėl nemokamų atlyginimų atsisako vykti žaisti rungtynių į Kėdainius.

2010 metai gegužės 13 diena. Vladimiras Romanovas tyčiojasi iš „Žalgirio“ ir komandą finalo serijos metu palieka be trenerio. Vėliau serija pralaimima Vilniaus „Lietuvos Rytui“.

2014 metai balandžio 26 diena. „Žalgiris“ namuose paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse pralaimi „Lietuvos Rytui“ ir į atkrintamąsias patenka iš ketvirtos pozicijos.

2022 metai balandžio 3 diena. „Žalgiris“ paskutinėse Eurolygos rungtynėse nors ir nugali Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą, tačiau finišuoja paskutinėje 15-oje vietoje.


Ką mes norime pasakyti šiuo įrašu? O gi tai, kad dangus virš „Žalgirio“ yra buvęs ir gerokai niūresnis. Buvo dienos, kai nežinojome, ar komanda apskritai išliks, ar jos galutinai nesumindys išprotėjęs bankininkas.

Šiuo metu dar niekas neprarasta – trečiadienį gegužės 11 dieną „Žalgiris“ žaidžia lemiamas rungtynes su Klaipėdos „Neptunu“. Mes būsime ir atiduosime visas jėgas, kad įkvėptume komandą kovai ir pergalei.

Jeigu myli klubą, Kauną, spalvas, istoriją, o ne pergales, mes žinome, kad būsi ir tu“, - rašė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: