„Green White Boys“: „Komandai palaikymo reikia visada. Ne tik kai Šaras atvažiuoja“

„Green White Boys“: „Komandai palaikymo reikia visada. Ne tik kai Šaras atvažiuoja“

LKL nuotr.

Kazio Maksvyčio treniruojamas Kauno „Žalgirio“ klubas iškovojo pirmą pergalę šiame Eurolygos sezone. „Žalgirio“ arenos akivaizdoje žalgiriečiai rezultatu 68:65 (16:24, 15:14, 21:15,16:12) palaužė Bolonijos „Virtus Segafredo“ ekipą iš Italijos.



Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ fanai - „Green White Boys“. Kviečiame paskaityti:

„Antradienis ir rungtynės, kurių su dideliu nekantrumu laukė ne tik visa tribūna, bet ir visi „Žalgirio“ sirgaliai. Net keletas aspektų šį mačą pavertė išties ypatingu.

Green White Boys visuomet stengiasi eiti į priekį, tobulėti ir mokytis iš klaidų. 200 kvadratinių metrų choreografija yra dar vienas didelis žingsnis, kurį žengėme kartu. Ne viskas joje pavyko idealiai ir natūralu, kad pirmą kartą piešiant tokio dydžio piešinį klaidų išvengta nebus. Vis tik bendras įspūdis buvo galingas, o emocija, kuri buvo tiek tribūnoje, tiek arenoje, iškėlus tokio dar nematyto dydžio choreo, taip pat įspūdinga. Būtent dėl tokių akimirkų verta tiek stengtis. Visi choreo gamybos darbai truko pusantro mėnesio, o finišas pasiektas tik po rungtynių prieš „Gargždus“. Jausmas atliekant tokius namų darbus bet kokiu atveju yra tiesiog fantastiškas.


Tokie namų darbai be abejo atliekami išskirtinėmis progomis ir šįkart tokia tikrai buvo. Klubo legendos Pauliaus Jankūno marškinėliai kilo į arenos palubes ir šią progą norėjome pažymėti ir mes.

Tuo pačiu dar kartą dėkojame KAPITONUI už visus metus jau atiduotus mūsų visų klubui ir tikimės, kad jau kitose pareigose Paulius neš ne ką mažiau svarų indėlį nei aikštėlėje.

Na ir kaip gi toks vakaras be pergalės? Nors ir su šiek tiek patampytais nervais, tačiau fantastiška rungtynių pabaiga ir galime džiaugtis pirmuoju laimėjimu Eurolygoje šiemet.

Su kiekvienu kėliniu emocija ir energija kilo tiek mūsų sausakimšame sektoriuje, tiek visoje arenoje. Galiausiai ta energija sprogsta po to kai vienas diedukas iš serbijos gramzdina savąją ekipą, o mūsų klubą ant sparnų neša Ignas Brazdeikis!

Ketvirtadienį į Kauną grįžta net keli neblogai pažįstami vyrukai. Vienas sproginės prie šoninės linijos, kitas bandys spinduliuot ramybe, bet žinome kas dėsis abiejų jų galvose.

Pakviestume užsukti, bet kad žinokite bilietų jau nebėra. Sold outas. Tai pakviesime tuos, kurie jau tikrai būsite arenoje nebūkite medžiai ir palaikykite savo komandą. Su kiekvienais metais, su kiekvienomis rungtynėmis arena vis mieliau jungiasi prie organizuoto palaikymo. Gal padarom šiemet dar didesnį lūžį?

Taip pat nepamirštame, jog komandai palaikymo reikia visada. Ne tik kai Šaras atvažiuoja“, - rašė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: