„Žalgirio“ fanai: „Šiame sezone tikrai patriukšmausime!“

„Žalgirio“ fanai: „Šiame sezone tikrai patriukšmausime!“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė pergalingai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 73:72 (20:19, 24:16, 11:21, 18:16) „FC Barcelona“ ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„NEĮTIKĖTINA! Nerealios rungtynės, va čia tai mūsų ŽALGIRIUKAS!!! Visus su pergale!!! Šiame sezone tikrai patriukšmausime!“, - rašė Svajūnas.


„Butkevičius atidavė duoklę už Europos čempą. Gražios rungtynes jie nusipelnė pergales“, - teigė fanas Marius.

„Nuostabi pergalė prieš vienus iš Eurolygos favoritų!“, - džiaugiasi Andrius.

„Neįtikėtika, kaip Barca neužpuolė paskutinėje atakoje, bet tai jų problemos. O mums reikia šventę švęst“, - komentavo Vytautas.

„Ekspertai, kur prognozės, kad Žalgiris praloš 8-10 taškų skirtumu? Niekada nereik tikėt“, - savo mintis išdėstė Arūnas.

„Žalgiris ne tik kovos dėl atkrintamųjų, bet ten ir pateks!“, - mintimis dalinosi Kęstas.

„Galvojau iki infarkto netoli.... ačiū Žalgiriui už išgelbėtas sirgalių gyvybes!“, - džiaugiasi Ramūnė.

„Kâ reiškia kai Ulanovas nelaukia Naujų Metų ir žaidžia dabar. Šarūnui parodė, kad gali sužaist ir prieš naujus.. Ir Barsai buvo šakės. Vieniems valio, kito gaila, vis tik savas vaikis“, - rašė Virginija.


„Kas galėjo pagalvoti, kad buvęs "Ryto" kapitonas iš esmės nukals Žalgirio pergalę prieš Barsą Eurolygoje. Žalia balta!“, - teigė fanas Armi.

„Kokia gera komandinė dvasia komandoje. Kovojantis ir nieko nemokamai savo varžovams neatiduodantis „Žalgiris“. Tai ką norėjosi matyti ir ką ir vėl galime matyti Kaune. Labai smagu! Puiki atmosfera „Žalgirio arenoje“ “, - komentavo Sporto Meistrai.

„Pražilsiu tokiais tempais... 4 rungtynes Eurolygoje, 4 kovos iki galo... Ko dar gali norėti Žalgirio fanas?“, - savo mintis išdėstė Arnoldas.


„Super...bet keli pastebėjimai: Brazdeikis per daug lipa į medį ir kam tą Dimšą lemiamu momentu leidžia, nei jis metikas geras, nei kas..“, - rėžė Antanas.

„Bet ir vel koks mačo galas, klaidos, skuboti metimai. Ir gerai kad Ulanovas atstovėjo ideliai “, - mintimis dalinosi Marius.

„Pranoko lūkesčius, sezono pradžios“, - rėžė Liudvikas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: