„Green White Boys“ apie M. Fosterio mojavimą: „Moja jie galiausiai tik titului pavasarį“

„Green White Boys“ apie M. Fosterio mojavimą: „Moja jie galiausiai tik titului pavasarį“

LKL nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) įvyko intrigos nepašykštėjęs pirmasis šio sezono grandų mūšis.



Po ilgos pertraukos į sostą grįžęs Vilniaus „Rytas“ (5-3) savo arenoje 89:85 (23:27, 20:21, 20:21, 26:16) įveikė Kauno „Žalgirį“ (7-1).

Po šio mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ fanai - „Green White Boys“. Kviečiame paskaityti:

„Deja, bet šįkart angarėlyje pergalės pasiekti nepavyko, tačiau ir toliau išliekame turnyrinės lentelės viršuje.


Apie rungtynes daug nekalbėsime – kažkiek pritrūko šaltesnio proto, didesnės koncentracijos, o kažkam galbūt ir poilsio. Tai paliekame spręsti komandai ir tikime, kad tai buvo vienintelis kluptelėjimas rungtynėse su „rytu“.

Mums  svarbiausia, kad netrūko užsivedimo ir kovos. Tai ši komanda demonstruoja nuo pat sezono pradžios ir vienas kluptelėjimas mūsų neišgąsdins.  Nenuleidžiam galvų, koncentruojamės į artimiausius mačus, o atsirevanšuoti progų dar tikrai bus. Pamojuoti fosteriui dar taip pat tikrai galėsime. Tokių mojuotojų jau esame matę ne vieną ir kaip taisyklė, moja jie galiausiai tik titului pavasarį.

Apie palaikymą – praktiškai be jokios agitacijos į Vilnių tribūnoje surenkame per 160 galvų. O agitacijos nelabai ir galėjome daryti, nes tiesiog šioje skardinėje nėra vietos. Drąsiai galime teigti, jog žmonių čia galėjo būti dvigubai daugiau, bet ką jau padarysi, kad Vilniaus klubas žaidžia tokiame angarėlyje.

Neadekvačios bilietų kainos, už kurias gauname tualetus lauke ir jokio vėdinimo neturinti salė yra vilniečių pasididžiavimas. Labai jau menkavertis tas pasididžiavimas.

O palaikymas sukasi viso mačo metu ir priverčiame vilniečius dažnai švilpti net ir per savo atakas. Šį sezoną palaikymo prasme pradėjome labai galingai ir stabdyti nesiruošiame – ši komanda nusipelnė maksimalaus užnugario viso sezono metu. Nestabdome toliau ir susitinkame jau kitame mače“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: