„Žalgirio“ fanai: „Parduodam Kalnietį ir Lukošiūną, perkam naujoką ir keliaujam į finalo ketvertą Kaune“

„Žalgirio“ fanai: „Parduodam Kalnietį ir Lukošiūną, perkam naujoką ir keliaujam į finalo ketvertą Kaune“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo pirmąją šio Eurolygos sezono pergalę išvykoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Prancūzijoje rezultatu 93:76 (22:24, 28:22, 19:21, 24:9) įveikė Vilerbano ASVEL ekipą ir po 7 rungtynių savo sąskaitoje turi 4 pergales.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Ačiū komandai už dar vieną kovingumu iškovotą pergalę. Manyčiau, jog Dimša turėtų gauti daugiau laiko. Tikrai nemanau, jog jis aikštėje Žalgiriui mažiau naudingas nei Lukošiūnas, veikiau jau atvirkščiai, nes meta ne tik iš toli, bet ir nebijo nerti po krepšiu. Visus sveikinu su pergale!“, - rašė Povilas.


„Parduodam Kalnietį ir Lukošiūną bei gaunasi geras naujokas. Gal tada Top 8, o gal ir Top 4, nes finalo ketvertas bus Kaune“, - teigė fanas Ernestas.
 
„Tai tikras mūsų Žalgiris. Sveikinimai. Ačiū“, - džiaugiasi Virginija.

„Kai nupirko Hayes'ą galvojau, kad per slabnas bus gintis, o šiandien bei praėjusiose rungtynėse parodė, kad gali pasigint. Su pergale!“, - komentavo Dovydas.

„Sveikinimai Kaziui su pirma eurolygos pergale išvykoje! Labai džiugina, kad Kazys jaučia žaidėjus... Ką leisti tą dieną... Sveikinimai keliauja žinoma ir visai komandai. Koks nenuspėjamas Žalgiris šitame sezone, atsarginiai (Dimša, Lukas) , sužaidė tiesiog tobulai. Labai smagu, kad komanda yra nenuspėjama. Tai apsunkina darbą skautams varžovų. Dar kartą - Su Pergale Žaliai Balti!“, - savo mintis išdėstė Arnoldas.

„Verkiant reikia rimtesnio centro vietoj Birucio. Kiaurai eina visi kas tik nori“, - rėžė Jevgenijus.

„Nu žiauriai, žiauriai gerai. Gavo nuo lo*ų Vilniuje, tai prieš Asvelį atgrojo, kad ja bytute. Dimšos solo laaaabai puikus. Na ir stogdengys gerulis“, - rašė Ramūnas.

„Žalgiris tampa 4 kėlinio komanda, kiek netikėta - tiek pat ir smagu! O šiaip graži, darbinė pergalė. Antra pusė beveik kaip iš vadovėlio“, - teigė fanas Andrius.


„Labai džiugu dėl Tomo. Pagaliau aukščiausio lygio pasirodymas Eurolygoje! Nusipelnęs“, - džiaugiasi Sporto Meistrai.

„Kantriai - dirbo dirbo dirbo ir turim +17. Net ir su kiek blankesniais įprastų lyderių pasirodymais, labai smagu, kad „Žalgiris“ nėra nuo vieno žmogaus priklausoma komanda!“, - komentavo Sporto Meistrai.

„Šaunuoliai Žalgiriečiai. Neseniai dauguma rašė Dimšą su Lukošiūnu lauk, nes abu nenaudingi, bet va prašau kaip Dimša sužaidė. Žalią baltą“, - savo mintis išdėstė Juozas.


„Su pirma pergale išvykoje! Žalgiriukas buvo stipresnis, pirmavo didžiąją dalį rungtynių, o rungtynių pabaigą sužaidė nuostabiai. Dimša on fire šiandien. Galėtų taip dažniau būt“, - mintimis dalinosi Sandra.

„Taškas po taško, blokas po bloko ir pergalę nukala, su pergale!“, - rėžė Andrius Kupčinskas.

Krepsiniozinios.lt ir Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: