„Žalgirio“ fanų emocijos: „Cavanaugh yra tragedija. Reikia papildymo!“

„Žalgirio“ fanų emocijos: „Cavanaugh yra tragedija. Reikia papildymo!“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (6/7) ekipa patyrė skaudžią nesėkmę Eurolygos išvykos rungtynėse. Ilgą laiką pirmavę Kazio Maksvyčio auklėtiniai galiausiai rezultatu 73:77 (22:14, 15:22, 21:20, 15:21) nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Kova buvo ir dėl to smagu. Pralaimėjom dėl kelių priežasčių. Visų pirma arenos atmosfera tikrai veikė psichologiškai Žalgirio žaidėjus. Kartu paveikė ir teisėjus. Klaidų buvo ne Žalgirio naudai. Kur situacija 50:50 visais momentais buvo sprendimai ne Žalgirio naudai. Taip dažnai keičiant sprendimus dar neteko matyti. Ypatingai matyt paveikė Giefraitį, kai du kartus laisvas nepataiko.... Gaila. Daug metų vis keliamas klausimas dėl žiūrovų mėtymas į ailštelę įvairių smulkių daigtų. Eurolyga skiria baudas, bet jie vistiek mėto.... O svečių žaidėjus tai veikia. Buvau, esu ir būsiu Žalgirio sirgalius, bet visada žiūriu realiai į situaciją. Aš tik už tai kad laimėtų visus mačus, bet.... Sėkmės vyrams. O pergalių bus, neskubėkit nurašyt komandos“, - rašė Gintautas.


„Šįkart pradžia puiki, bet pabaiga liūdna. Tyleris Cavanaugh yra tragedija. Reikia papildymo!“, - teigė fanas Konstantinas.

„Nesupratau trenerio sprendimų, Dimša gale rungtynių sėdi, Giedraitis mėto tritaškius iš kampų, ir nepataiko“, - piktinosi Rimas.

„Šias rungtynes reikia rodyti kaip pavyzdį, kaip nereikia žaisti rungtynių pabaigoje. Pralaimėjom laimėtas, na ir paskutinės atakos klaida taip pat nepadėjo. Šiandien liūdna, o rytoj taps istorija“, - komentavo Kotryna.

„Reikia stiprintis kol dar nevėlu, nes keitimai nuo suolo apgailėtini“, - savo mintis išdėstė Maksimas.

„Visos svajonės apie atkrintamąsias jau dabar realiai baigtos, bet be Brazdeikio gynyba daug geresnė“, - rėžė Juozas

„Tikrai galėjome laimėti, bet yra kaip yra. Ačiū žalgiriečiai už kova!“, - mintimis dalinosi Gabrielė

„Retorinis klausimas. Kada žalgiris išmoks gražiai sužaisti paskutines minutes?“, - komentavo Jovita.


„Bravo Motiejūnai. Toliau neieškok papildymo, kam gi reikia, gi sugadins mikroklimatą komandoje“, - rašė Nerijus.

„Šmitas išėjo iš Barsos nes norėjo lyderio vaidmens. Kodėl jis ne Rygos VEF? Jam čia per aukštas lygis“, - piktinosi Justinas.

„Krito visos komandos lygis ir smarkiai.... Tai po kaše nepasiruošę gauti paso, tai laisvi visiškai nepataiko...“, - savo mintis išdėstė Robertas.


„Nesigilinkim kažkur toli, tiesiog: daug klaidų, daaaaaug klaidų- prarastų kamuolių... Žaidimas buvo neblogas, bet... Klaidos - rezultatas. Negali komanda žaidime tiek "grybauti" prarasti kamuolių ir dar laimėti, viskas jų rankose manau dar“, - rėžė Edgaras.

„Taip, kovėsi žalgiriečiai ir pirmavo. Vildozą pritrūko sumanumo uždengt...klaidos neleistinu metu, kada buvo svarbu įmest...Na ką padarysi...pralošė, bet tik keletu taškų...nenukabinkim nosies. Bus tų pergalių...“, - mintimis dalinosi Genovaitė.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: