„Crvena Zvezda“ fanai: „Žalgirio“ sirgaliai yra bailiai ir pridėjo į kelnes“

„Crvena Zvezda“ fanai: „Žalgirio“ sirgaliai yra bailiai ir pridėjo į kelnes“

Aba-liga ir LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (6/7) komanda patyrė skaudžią nesėkmę Eurolygos išvykos rungtynėse. Ilgą laiką pirmavę Kazio Maksvyčio auklėtiniai galiausiai rezultatu 73:77 (22:14, 15:22, 21:20, 15:21) nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ (7/6) ekipai.



Į šį mačą Belgrade neatvyko nei vienas „Green White Boys“ fanas, todėl ištikimiausi „Crvena Zvezda“ fanai nusprendė patraukti per dantį lietuvius.

„Varžovams parodėme, kas yra šios aikštelės šeimininkas. Puikios rungtynės, puiki atmosfera, puiki pergalė ir  palaikymo žinutė broliams rusams bei mūsų Kosovui.   

Tuo metu „Žalgirio“ fanai pridėjo į kelnes ir neatvyko į Belgradą. Pasielgė kaip didžiausi bailiai. Gal išsigando?“, - rašė „Crvena Zvezda“ sirgaliai.



Primeanme, kad prieš rungtynes „Crvena Zvezda“ fanai reiškia paramą Rusijai ir antradienio rungtynėse atkeršys „Žalgiriui“.

„Praėjusį sezoną „Žalgirio“ aistruoliai mus pasitiko su įžeidimais iš tribūnų, kuriose buvo ir nusikaltėlių NATO vėliavos. Jie taip pat skatino „palaikyti“ ukrainiečius kare su Rusija.

Rungtynių pradžioje mūsiškiai atsisakė laikyti palaikymo Ukrainai transparantą, po kurio viso mačo metu buvo įžeidinėjami žalgiriečių aistruolių. Antradienį žaidžiame prieš juos ir jau dabar galima teigti, kad tai bus geriausias šio sezono vizitas.

Antradienį žaidžiame prieš juos ir jau dabar galima teigti, kad tai bus geriausias šio sezono vizitas. Reikia parodyti jiems, kad nepamiršome visokių keiksmų ir įžeidimų ne tik prieš klubą, bet ir prieš visus serbus, nes esame broliškos Rusijos pusėje. Rytoj atkeršykime jiems už ta pralaimėjimą sausakimšose tribūnose, taip pat už nesąžiningą atmosferą tribūnose. „Crvena Zvezda“ – broliška su Rusija“, - rašė „Crvena Zvezda“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: