„Ryto“ fanai piktinasi: „Jei nebus pastiprinimo, nebus ir LKL finalo“

„Ryto“ fanai piktinasi: „Jei nebus pastiprinimo, nebus ir LKL finalo“

LKL nuotr.

Šeštadienio vakarą sostinėje šeimininkavo „Wolves“ (10-5) krepšininkai.



Rimo Kurtinaičio auklėtiniai svečiuose 88:76 (24:14, 26:15, 16:24, 22:23) įtikinamai pranoko Vilniaus „Rytą“ (10-4) ir atsirevanšavo Lietuvos čempionams už nesėkmę pirmajame rate (89:91).

Po mačo „Ryto“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):


„Tragedija, nereikia papildymo norite pasakyti? Jei uždaro Fosteri, šansų laimeti ir pasipriešinti praktiškai 0 bet kam“, - rašė Andrius.

„Gėda Gėda Gėda!!! Žibėnas ir Gudelis turi patys pirmieji palikti komanda ir su savimi pasiimti Varadi, Lekūna, Kairį, Ulecką! Dėja bet teks palaikyti Wolves kita sezona, o ne šita degraduojanti klubą, Ryto valdžia turi keistis ar rytas taip ir smaukysis cempionu lygoj o lkl bus vidutiniokas...“, - piktinosi Petras.

„Prisiminkite, kad blogų dalykų apie Rytą parašys visas internetas, nes tik ir laukia progos. Tad jeigu iš tikrųjų palaikote komandą - pagalvokite prieš liedami pyktį dėl pralaimėjimo. Liūdna, apmaudu, komanda šiandien neparodė savo tikrojo veido. Bet tai tik vienos rungtynės. Pirmyn, vilniečiai!“, - teigė fanas Sania.

„Vienintelis dalykas, kuris džiugino arenoje, tai B TriBūna“, - savo mintis išdėstė Nerijus.

„O ko norėti, kai 4/5 žaidėjai atitinka Prienų lygiui“, - rėžė Artūras.

„Jei nebus pastiprinimo, nebus ir LKL finalo“, - komentavo Ignas.

„Pastebėjau motyvacijos LKL nėra... Reikia papildymo!“, - rašė Valdemaras.

„Visos, kartoju, VISOS normalesnės komandos stiprinasi, peržiūri savo sudėtį šio sezono metu, o Rytas b*et sėdi ant suskilusios geldos ir bando pramušti sėkmę su lekūnais, kairiais, masiuliais ir varadžiais. Darykit b*et kažką kol dar nevėlu!“, - piktinosi Tomas.



„Gaila, bet ka padarysi. Aš vistiek už rytą buvau ir būsiu“, - teigė fanas Tomas.

„Ar nereiktu stiprintis? Visos komandos stiprinasi, vis sunkiau bus su tokia sudėtimi, aš suprantu, kad čia tik vienos rungtynės, bet vis tiek, jei taip toliau tai šį sezoną sunku bus…“, - savo mintis išdėstė Matas.

„Liūdnos rungtynės... Žibėnas turi palikti klubą“, - rėžė Viktoras.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: