„Žalgirio“ fanai po permainų: „Žalgirio“ skautingas ir vadyba - aukščiausio lygio“

„Žalgirio“ fanai po permainų: „Žalgirio“ skautingas ir vadyba - aukščiausio lygio“

Zalgiris.lt nuotr.

Antrą Eurolygos reguliariojo sezono ratą Kauno „Žalgiris“ pasitiks ir su antruoju naujoku. Daugkartiniai šalies čempionai iki sezono pabaigos sudarė sutartį su 31-erių puolėju Achille Polonara.



„Žalgirio“ naujokas rungtyniaus 25-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais.

Po šios žinios „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje pasidalijo savo mintimis. Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Liuks! Man apskritai šių metų Žalgiriukas palieka gerą įspūdį, kai per kiekvienas rungtynes iššauna vis kas nors kitas. Čia vėlgi, du nauji veidai, kurie įneš daugiau įvairiapusiškumo ir daugiau darbo priešininkų scoutingo mūsų gynybai. Užtruks, kol pirkiniai įsilies, motyvacijos, manau, jiems po poprasčio sezono starto netruks... Svarbu, kad gero komandos mikroklimato nesugadintų. O daugiau viskas ok“, - rašė Paulius.


„Dar Polonara liktų ir kitam sezonui, būtų labai rimta“, - komentavo Evaldas.

„Neskubėkim labai dievinti žaidėjo. Jis puikus žaidėjas, bet priklausys, kaip integruosis į komandą. Dažnai būna visi džiaugiasi tokiais pirkiniais, bet jei nesiseka visi veja lauk. Bet tikiu Žalgiriu ir manau bus viskas okay“, - teigė fanas Juozas.

„Super naujienos. Dabar galima svajoti ne tik apie atkrintamąsias, bet ir apie finalo ketvertą“, - džiaugėsi Rokas.

„Ar sutapimas, kad jo vardas Achilas? Nemanau..“, - rėžė Lukas.

„Oho, čia tai bent laimikis!! A. Polonara - plačiai žinomas vardas, o tai dar labiau sustiprins Žalgirio įvaizdį visoje Europoje. Žalgirio skautingas ir vadyba - aukščiausio lygio“, - rašė Gintaras.

„Wow, solidus darbas visos Žalgirio organizacijos. Du naujokai paimti greitai. Solidu. Sėkmės abiems naujokams“, - komentavo Matas.

„Žalgirio organizacijai 10 balų. Taip laukiau šiandien oficialaus pranešimo! Pasaka“, - teigė fanas Arnoldas.


„Maladiec kad Motiejūnas bapkiu nepagailėjo ant dviejų žaidėjų ir aišku Jankūno garantuotai nuopelnas tai belieka Žalgiriui dabar sėkmės palinkėti“, - džiaugėsi Vytautas.

„Sveikas prisijungęs prie Žalgirio! Tik sunkus darbas ir pastangos parodys tinkamumą komandai. Sėkmės“, - rėžė Brigita.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: