„Green White Boys“: „Mes nepavargome ir Ukrainą palaikysime iki pergalės!“

„Green White Boys“: „Mes nepavargome ir Ukrainą palaikysime iki pergalės!“

LKL nuotr.

Kaip jau rašėme, Kauno „Žalgirio“ ištikimiausi sirgaliai „Green White Boys“ kviečia visus fanus į artimiausias Eurolygos rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda“ atsinešti su Ukraina susijusią atributiką ir taip palaikyti karo kamuojamą šalį.



Ketvirtadienį „Green White Boys“ paviešino dar vieną laišką, kuriame primygtinai ragina nepasiduoti provokacijomis.

Kviečiame paskaityti:

„Penktadienis ir rungtynės su Belgrado „Crvena Zvezda“ klubu artėja, todėl dar kartą norime kreiptis į visus „Žalgirio“ sirgalius, kurie šiame mače bus arenoje.

 
1. Kviečiame į rungtynes neštis TIK Lietuvos, Žalgirio ir Ukrainos atributiką. Tikslas nėra provokuoti paprastų Serbijos gyventojų ar eskaluoti kažkokius konfliktus. Mūsų tikslas yra palaikyti komandą bei aiškiai parodyti, kad lietuviai yra Ukrainos pusėje. Jeigu kažkam tai kelia agresiją ar nepasitenkinimą – tai jau yra jų problemos.

2. Prašome patiems neužvedinėti skanduočių. Suprantame, kad kartais atrodo, jog galite išjudinti visą areną, tačiau labai norėtųsi, kad šiame mače viskas būtų sklandu ir neliktų vietos nesusipratimams.

3. Raginame nepasiduoti provokacijoms ir patiems jomis neužsiimti. Matome, kad mūsų įrašas socialiniuose tinkluose išjudino ir lietuviškuosius trolių fabrikus bei šiaip vata prasmirdusias žmogystas. Realu, kad gali atsirasti tokių, kurie bandys užsiimti provokacijomis ir arenos viduje. Nepasiduokime joms ir išlaikykime šaltą protą.

4.Dar kartą kviečiame, kuo dažniau aktyviai jungtis prie palaikymo ir komandą palaikyti atsistojus. „Žalgiris“ šiuo metu atiduoda visas jėgas aikštėje ir norime, kad ir šio mačo metu klubas jaustų, kokį tvirtą užnugarį jie turi.

5. Atsakome, kodėl didesnis akcentas yra būtent šioms rungtynėms. Mūsų sektoriuje Ukrainos vėliava kabo kiekvieno mačo metu, skanduotės skirtos Ukrainai taip pat yra naudojamos kiekvienose Eurolygos rungtynėse. Visų dar didesnio susitelkimo šiame mače norime tam, kad priešas pamatytų, jog mes nepavargome ir Ukrainą palaikysime iki pergalės!
Palaikykime Ukrainą ne tik žodžiais bet ir darbais. Taip pasiųsime stipriausią žinutę priešui. Prisidėkite prie savanorystės, remkite Ukrainą reikalingiausiais daiktais ar atlikite pavedimą į vieną iš paramą renkančių organizacijų:

Gavėjas: VšĮ Mėlyna ir geltona
Sąskaita: LT17 7300 0101 4089 4869


Gavėjas: Všį Vienas K paramos fondas
Sąskaita: LT847300010171415974

Slava Ukraini!“, - rašo „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: