ASVEL puolėjas gyrė „Žalgirio“ fanus: „Atmosfera buvo neįtikėtina“

ASVEL puolėjas gyrė „Žalgirio“ fanus: „Atmosfera buvo neįtikėtina“

ASVEL ir stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (3-3) krepšininkai patyrė apmaudžią nesėkmę Eurolygoje. „Žalgirio“ arenoje Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 88:91 (30:24, 26:26, 24:22, 8:19) nusileido Vilerbano ASVEL (1-5) krepšininkams.



Šiame mače Vilerbano ASVEL puolėjas Timothe Luwawu-Cabarrot per 26 minutes pelnė 19 taškų, atkovojo 6 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą bei surinko 26 naudingumo balus.

Jis po mačo atsakė į Prancūzijos spaudos klausimus bei pasisakė apie „Žalgirį“. Pasak prancūzo žalgiriečiai turėtų būti atkrintamosiose.

„Tai ilgai laukta pergalė. Esame laimingi, nes turėjome sunkias rungtynes, kuriose dėl pergalės dirbome nuo pat mačo pradžios. Ypač strigome mačo pirmoje pusėje, nes blogai gynėmės. Mums pritrūko šalto proto. Antroje mačo pusėje atliko kelis pakeitimus, o tai davė teigiamą rezultatą.


„Žalgiris“ šįvakar parodė kovingumą. Jie žaidė taip, kaip mes ir tikėjomės. Manau, kad jie yra atkrintamųjų lygio ekipa, kuri ten ir bus. Tikiuosi, jog atkrintamosiose būsime ir mes.

Žaisti tokioje atmosferoje yra retai pasitaikanti galimybė. Atmosfera buvo neįtikėtina. Visada yra malonu būti Kaune“, - teigė Timothe Luwawu-Cabarrot.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: