„Žalgirio“ fanai: „Laikas pagalvoti apie pokyčius“

„Žalgirio“ fanai: „Laikas pagalvoti apie pokyčius“

LKL.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (3-3) krepšininkai patyrė apmaudžią nesėkmę Eurolygoje. „Žalgirio“ arenoje Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 88:91 (30:24, 26:26, 24:22, 8:19) nusileido Vilerbano ASVEL (1-5) krepšininkams.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Žiauru. Nesugebėjome laimėti, laimint beveik visą rungtynių laiką. Viską padarė ketvirtas kėlinys, kur buvome sustoje puolime ir mažai judėjome be kamuolio“, - rašė Vitalijus.


„Auksinė taisyklė - nori laimėt, turi pataikyt“, - komentavo Kęstutis.

„Antros iš eilės namuose, būnant favoritais ir su pilna arena. Tai kur papildymas?“, - piktinosi Feliksas.

„Shilerio laikai sugrįžta, komanda bėga meta ir tiek, visi tikisi stebuklo iš pataikymo. Komanda neparuošta sezonui, LKL su visais taškas į tašką kovoja ir kažkaip visiems buvo gerai. Klaikus vaizdas, bet čia jų garbės reikalas, jei nori taip atrodyti pirmyn!“, - rėžė Edmundas.

„Ulanovas paskutiniu metu visiškai pasipūtęs ir aikštelėje jaučiasi lyg būtų LeBronas..“, - savo mintis išdėstė Rimantė.

„Laikas pagalvoti apie pokyčius“, - mintimis dalinosi Romualdas.

„Sugrįžo Nenadas į Panevėžį, lai sugrįžta ir Šarūnas į Kauną. Šiaip tai neatleistina šitaip pralaimėti rungtynes, kai praktiškai pergalė buvo kišenėje“, - rašė Armi.

„Ulanovui neužteko poilsio vasarą, tegul pailsi sezoną“, - komentavo Giedrius.


„Jei atvirai - apgailėtina“, - piktinosi Aurimas.

„Nežinau ką daryt su Ulanovu... mintyse jį šaudau.. atkovoji kamuolį ir meti likus 6 sekundėm, kad ir pataikai palieki šansą priešininkam..“, - rėžė Deividas.

„Ule kada paliksi komandą? Su savo sprendimais paskandinai komandą. Kam prieš De Colo mest tokį sudėtingą metimą?“, - savo mintis išdėstė Svajūnas.


„Atiduota pergalė, ačiū Ulanovai, kad viska prametei...“, - mintimis dalinosi Andrius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: