Š. Jasikevičiaus išpažintis: papasakojo apie skyrybų dramą su „Barcelona“

Š. Jasikevičiaus išpažintis: papasakojo apie skyrybų dramą su „Barcelona“

Barcelona nuotr.

Stambulo „Fenerbahče“ komandos vyr. treneris Šarūnas Jasikevičius davė interviu Ispanijos spaudai ir pagaliau sutiko plačiau papasakojo apie savo etapą Barselonoje.



Jis atskleidė, kad buvo komplikuoti santykiai su klubo vadovybe.

„Kaip ir kiekviename dideliame klube, darbas „Barcelona“ ekipoje gali būti komplikuotas. Aš likau labai nusivylęs komandos vadovais, dėl to, kaip buvau vertinamas klube per trejus metus. Man buvo sunku. Kartais atrdodė, kad neiname ta pačia kryptimi. Kaip pavyzdį galime paimti Nikola Mirotičiaus situaciją. Ji buvo išspręsta neprofesionaliai. Dideli klubai taip neturėtų elgtis.

Po išsiskyrimo su Miro man tapo aišku, kad mūsų keliai skirsis. Atmečiau pirminį pasiūlymą, o antro taip ir nebesulaukiau.


Mane labai skaudino, kad komandos vadovai nutekindavo daugybę informacijos žiniasklaidai. Jie slaptai susitikdavo su žurnalistais ir viską papasakodavo jiems. Tai nėra normalu. Kai tai sužinojau, buvo labai skaudu“, - pareiškė Šaras.

Š. Jasikevičius teigė, kad pakeitė požiūrį į Madrido „Real“ bei neatmeta galimybės ateityje ten dirbti.

„Gyvenimas tuo ir įdomus, kad viskas greitai keičiasi. Aš pakeičiau savo nuomonę dėl „Real“. Visada palaikiau šiltus santykius su „Real“ atstovais, o Madrido komandos organizaciją aš visada gerbiau“, - kalbėjo Š. Jasikevičius.

Primename, kad anksčiau „Mundo Deportivo“ pranešė, kad „Barcelona“ negražiai pasielgė su Šaro sūnumi.

Pasak spaudos, „Barcelona“ jaunimo komanda iš Š. Jasikevičiaus sūnaus Luko atėmė kapitono įgaliojimus. Jis taip pat negali dalyvauti kapitonų susirinkimuose. Toks sprendimas buvo priimtas, gavus nurodymus „iš aukščiau“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: