„Žalgirio“ fanai: „Panašu, kad baigėsi Trinchieri magija“

„Žalgirio“ fanai: „Panašu, kad baigėsi Trinchieri magija“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (11-18) krepšininkai patyrė pralaimėjimą Eurolygos 29-ojo turo rungtynėse. Andrea Trinchieri komanda Miunchene rezultatu 58:64 (10:18, 11:15, 16:17, 21:14) nusileido vietos „Bayern“ (13-16) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Blogiau už pralaimėjimą yra Šmito trauma“, - rašė Linas.


„Sumnerio žaidimas kuo toliau, tuo labiau erzina...“, - komentavo Linas.

„Tragedija puolime. Nuobodžiausios Žalgirio rungtynės šį sezoną“, - piktinosi Žilvinas.

„Kapitonas tik nurodymus duoda,bet pačio žaidimo nesimato“, - rėžė Birutė.

„Kaip paprastai sako - viskas prasideda nuo gynybos, šiandien tiesiog negaliojo, reik išmokt ir užpult“, - savo mintis išdėstė Deividas.

„Visada palaikau savo mylimą komandą ir po pralaimėjimų ieškau pozityvo, bet iš po šiandienos rungtynių vienintelis pozityvas, kad Šmitas galės porą savaičių ramiai pažvejoti. Sveikatos, Rolands!“, - mintimis dalinosi Deividas.

„Geros rungtynes pradžioje ir pabaigoje, o visa kita yra balaganas. Keturi žaidėjai nelaimės rungtynių, o kur buvo kiti, tai čia klausimas“, - rašė Bronius.

„Po sezono Dimšai, Hayes, Lukošiukui, Lekavičiui, Sumneriui turi būt durys parodytos, o už Evanso pinigus surinkti konkurencingą sudėtį“, - komentavo Viktoras.


„Panašu, kad baigėsi Trinchieri magija“, - piktinosi Andrius.

„Nu komentarų aišku geriau neskaityti, vieni avigalviai rašo, taip žaidimas buvo košmaras, bet sporte taip jau būna, daug sudedamūjų susideda į varžybas, šiandien juoda diena, kas reiškia sezono pabaigą, bet nereikia trypti komandos į purvą“, - rėžė Saulius.

„Tiesiog paėmė ir mus suspardė...parodė, kad mes daug norime, bet turim mažai sugebėjimų. Pas mus per daug vidutiniokų, kuriuos jau laikas mesti...“, - savo mintis išdėstė Eugenijus.


„Blogiausia ne tai, kad pralaimėjome, o tai, kad traumą patyrė Šmitas“, - mintimis dalinosi Gytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: